Pogba: Hiányzott már a Bajnokok Ligája

A Manchester United sztárja, Paul Pogba elismerte, hiányzott neki az elõzõ szezonban, hogy a Bajnokok Ligájában játszhasson és azzal hogy más mérkõzésen hallhatta a sorozat himnuszát, nagy lökést kapott ahhoz, hogy gyõzelemre vezesse csapatát az El-ben.


A francia válogatott középpályás kulcsszerepet játszott a 2016/17-es szezonban a Vörös Ördögök által a második számú európai kupasorozatban, az Európa-ligában aratott gyõzelemben, például azzal, hogy gólt szerzett az Ajax elleni stockholmi fináléban, és nem meglepõ módon õt választották a sorozat legjobb játékosának is, amely címet elõször ítéltek oda az UEFA részérõl.

 

Most pedig már arra készülhet, hogy a Manchester United mezében elõször pályára lépjen a Bajnokok Ligájában, amelyre ma este, az Old Traffordon kerül sor az FC Basel ellenében.

 

"Egyértelmûen azért tértem vissza a Manchester Unitedhez, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassak" - kezdte Pogba a United Review-nak.

 

"Az elõzõ szezonban, amikor aláírtam ide, tudtam, hogy az Európa-ligában fogok csak játszani. Úgyhogy a célom nem volt más, mint hogy a sorozat megnyeréséhez segítsem a csapatot és ezzel együtt természetesen visszatérjünk a Bajnokok Ligájába. Így is tettünk, emiatt pedig nagyon boldog is vagyok. Nem csak, hogy visszatérhettünk, de ezzel együtt a világ legnagyszerûbb kupasorozatában is részt vehetünk."

 

 

"Mostanra már napvilágra került a csoportbeosztásunk is a Bajnokok Ligájában, az emberek szerint pedig nagyon könnyû volt a sorsolásunk. A Bajnokok Ligájában soha nincs olyan, hogy könnyû sorsolás. Itt mindig olyan csapatok ellen kell pályára lépni, amelyek le akarják gyõzni a Manchester Unitedet. Még csak most térhettünk vissza, mi viszont bizonyítani akarjuk a világnak, hogy mi ebbe a sorozatba tartozók vagyunk."

 

"Továbbra is hatalmas a különbség az Európa-ligához képest, ahol bár nagyon jó csapatokkal is szembe kerülhetsz, azonban talán nem a legnagyobb klubokkal. Most a Bajnokok Ligájában akár a Bayern München, a Real Madrid vagy a Barcelona is az ellenfelünk lehet - azok a csapatok, amelyek már számtalanszor emelhették magasba a gyõztesnek járó trófeát. Azt kell hogy mondjam, hogy én ellenük szeretnék játszani."

 

"Hogy õszinte legyek, nagyon hiányzott a Bajnokok Ligája himnusza, nagyon hiányoltam. Azzal, hogy újra hallhatom majd, újabb lökést fogok ahhoz kapni, hogy a lehetõ legjobb teljesítményemet nyújtsam. Egyértelmû, hogy amikor egy játékos meghallja azt a zenét, kirázza a hideg is! Izgalomba jön. Mindenki izgatottá válik - a szurkolók és a játékosok is. Ez a lehetõ legjobb dolog, amelyben egy futballista részt vehet."

 

Tehát mit fog jelenteni pályafutása elsõ Bajnokok Ligája mérkõzése a Unitedben egy olyan játékos számára, aki fiatalabb korosztályokban már szerepelt a klubnál?

 

"Az igaz, hogy ez lesz az elsõ alkalom, úgyhogy ez egy nagyon büszke pillanat lesz számomra, amelyre egész életem során emlékezni fogok" - tette hozzá Pogba. 

 

A Manchester United - FC Basel Bajnokok Ligája csoportmérkõzést rendhagyó módon a FilmMánia csatorna közvetíti 20:45-tõl!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!