Martial hozzáállása lenyûgözte Mourinho-t

Jose Mourinho-t, a Manchester United menedzserét lenyûgözte Anthony Martial hozzáállása az idei szezonban, és úgy véli, ez a katalizátora a francia játékos jó teljesítményének.


A 11-es mezszámú Martial szerdán ragyogó teljesítményt nyújtott a Ligakupa 4. fordulójában, ahol a Burton Albion 4-1-es elpáholása során elõbb Jesse Lingardot szolgálta ki megpattanó gólja elõtt, majd maga is betalált a vendégek kapujába, ezzel lezárva a találkozót és méltó módon nyerte el a mérkõzés legjobbjának járó díjat is.

Ezen két kulcsfontosságú mozzanat eredményeképpen Martial idén már négy gólnál és két asszisztnál jár hét bajnoki és kupamérkõzése során, mely azt sugallja, idén mindkét területen megközelítheti a 2016/17-es szezon során elért eredményeit.

Mourinho azonban nem szeretne statisztikai hasonlítgatásokba bocsátkozni, ehelyett inkább a francia játékos pozitív hozzáállását méltatta a Southampton elleni szombati találkozót megelõzõen.

 

 

 


"Nagyszerû fejlõdést tapasztalok a személyiségét tekintve" - mondta a menedzser a mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón. "A hangulatában, az arckifejezésén, a testbeszédében is megmutatkozik ez. Ha egy szóban kellene jellemeznem, azt mondanám ez a "boldogság". Összességében nagyon elégedett vagyok a hozzáállásával, amivel szerintem könnyebb is jól játszania."

Martial hét pályáralépésébõl csak kettõ történt kezdõként, Mourinho-t azonban elégedettséggel tölti el, hogy a támadó kihasználta lehetõségeit csereként.

"Õ egy boldog fickó, aki nagyon jól dolgozik" - mondta a menedzser. "Ha kezdõként kap lehetõséget, megpróbál jól teljesíteni, ha pedig a padról áll be, még ha csak 10 percre is, megpróbálja élvezni a játékot, és próbál valami pluszt hozni a csapatba a pályán töltött ideje alatt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!