A játékosok véleménye a tegnapi sikerről

A ManUtd.com összegyűjtött egy csokorral a játékosok, az edzők és a média meccs utáni reakcióiból, miután a Manchester United kulcsfontosságú meccsen 1-0-s győzelmet aratott a Tottenham csapata ellen az Old Traffordon.


Ez egy jó nap volt a Vörös Ördögök interjúszobájában, miután Anthony Martial megtörte a holtpontot a meccsen és a 81. percben bebiztosította a 3 pontot a rendkívül keményen focizó Spurs ellen. A meccset eldöntő Martial csatlakozott az edzőjéhez, José Mourinhóhoz és a csapattársaihoz, Nemanja Matic-hoz, Phil Jones-hoz és David de Geához azért, hogy megosszák gondolataikat az MUTV-vel és a Sky Sports-szal egy, a meccs utáni interjú keretében.

 

José Mourinho: "A játékosok mindent kiadtak magukból. Minden labda olyan volt számukra, mintha az lenne a legfontosabb a karrierjükben és tökéletesen összpontosítottak egy minőségi csapat ellen."

 

 

Anthony Martial: "Az edző azt mondta nekem, hogy találjam meg a rést és tudtam, hogy Lukaku jól fejel, majd meg is találtam és gólt szereztem, ezért boldog vagyok. Játszani akartam és nem akartam a kispadon ülni, de Rashford is jól játszott. Az edző megpróbált minden lehetőséget megadni mindkettőnknek, hogy gólokat szerezzünk és asszisztokat adjunk."

 

Nemanja Matic: "Ez egy nagyon fontos győzelem. Köszönet a szurkolóinknak, amiért 90 percen át szorítottak nekünk és remélem folytatni fogjuk a megkezdett utat, mert rendkívül fontos az, hogy meg tudjuk nyerni az ilyen típusú meccseket. Mint tudjátok, legutóbb pontokat hullajtottunk a Huddersfield ellen, valamint volt egy döntetlenünk a Liverpool ellen is, ezért is nagyon fontos, hogy nyerjünk, különösképpen itthon."

 

Phil Jones: "Bármikor, amikor nem kapsz gólt, az nagyszerű. Már volt pár kapott gól nélküli meccsünk idén, ami mindenki érdeme, nem csak a védőké. Mindenki megcsinálja a feladatát a pályán, mint egy csapat azért, hogy megállítsuk az ellenfeleket a gólszerzésben."

 

David de Gea: "Ez egy igazi top mérkőzés volt, egy nagyszerű meccs. Gólra váltottuk a lehetőségünket, amiért nagyon boldogok vagyunk. Ezt a remek védekezést kell folytatnunk a jövőben is."

 

Az ellenfél gondolatai:

 

Mauricio Pochettino: "Csalódott vagyok, mert a csapatunk játéka jó volt, a játékosaim teljesítménye szintén jó volt és az erőfeszítésük is fantasztikus volt. Folytatnunk kell ezt a megkezdett munkát."

 

 

Twitter visszhang:

 

Az ex-United védő, Rio Ferdinand (@Rioferdy5) véleménye: "Profi teljesítmény volt ez a @ManUTDtól...visszatértek a srácok a múlt heti fiaskó után! @RomeluLukaku9 & @AnthonyMartial összjátéka már megint!"
 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!