Pogba visszatérése bizonytalan

José Mourinho arra számít, Marcos Rojo már a novemberi válogatott szünetet követően visszatérhet a Manchester Unitedbe, azt azonban kijelentette, "nincs ötlete" Paul Pogba mikor lesz újra bevethető.


A francia középpályás játékára szeptember 12. óta nem számíthatnak a Vörös Ördögök, amikor a Basel elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen sérülést szenvedett, míg Rojo ebben a szezonban még egy percig se állhatott csapata rendelkezésére áprilisi keresztszalag szakadása óta. 

 

Mourinho elmondása szerint Rojo visszatérését a felnőtt csapatba már egészen pontosan meg lehet határozni, köszönhetően annak, hogy már hetek óta a felnőtt csapattal edz, Pogba azonban még mindig csak egyénileg készül.

 

 

"Marcos bizonyos körülmények mellett, de velünk együtt készül, és mivel napról-napra látom az állapotát, ezért arra számítok, hogy a válogatott szünet után már játékra kész állapotban lesz" - kezdte a portugál menedzser. 

 

"Mindezt azért tudom megjósolni, mert velünk együtt edz."

 

"Nincs ötletem [Paul Pogba felépülését illetően]. Nem az én irányításom alatt áll a rehabilitációs folyamata. Nem velünk együtt edz. Egyéni edzésprogramot folytat, és amikor egy játékos külön edz a társaitól, és még bizonyos feladatokba se tud bekapcsolódni, akkor nem tudom megjósolni a visszatérésének időpontját."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!