Martial a jó kezdésre építene

Anthony Martial reméli, még több gólt lő a szezon végéig a Manchester United színeiben azután, hogy remekül kezdte az idei idényt.


A francia játékost választották október hónap legjobbjának a szurkolók, ezzel egymás után két hónap során is ő kapta a legtöbb szavazatot Twitteren. Kiváló formájának eredménye, hogy ismét bekerült a gallok keretébe, akik Wales és Németország ellen vívnak barátságos mérkőzést a közeljövőben.

 

Azzal, hogy már hét gólt termelt a szezon során, csupán egyetlen találatnyira van attól, hogy beállítsa tavalyi gólszámát. Bár örül annak, ahogy teljesít kezdőként is és csereként is, Martial úgy érzi, van még magasabb szint, ahova felérhet, hogy még nagyobb hatással legyen a csapat teljesítményére.

 

"Jelen pillanatban nagyon boldog vagyok, még ha többet is ki lehetett volna hozni az egészből gólokkal és határozott átadásokkal. De ettől még boldog vagyok" - nyilatkozta Anthony a Chelsea elleni mérkőzés előtt az MUTV-nek.

 

"Úgy gondolom, tavaly nem volt jó szezonom, de most nagyon jól alakul minden. Elérem a céljaim és remélem, a szezon végéig még több gólt sikerül szereznem. Muszáj továbbra is jól teljesítenem a klubomnál, és ha megkapom az esélyt arra, hogy pályán legyek [a válogatottban], a lehető legjobbat fogom nyújtani."

 

 

Martial volt a nyerőember a Tottenham elleni rangadón, melyen a padról beállva betalált az ellenfél hálójába és az ő góljával nyertek a Vörös Ördögök. "Úgy vélem, amikor pályára lépek csereként, nagyon éhes vagyok, játszani akarok. Akciókban akarok benne lenni, gólt akarok lőni, kulcspasszokat akarok adni, mindent bele akarok adni a csapat segítése érdekében."

 

A manchesteriek számára nem sok babér termett az utóbbi években a Stamford Bridge-n, és várhatóan most is nagyon kemény meccsre számíthatnak, de Martial a három pontért megy, ami ha összejönne, nagy lökést adhatna a Unitednek.

 

"Nem kezdték olyan jól a szezont, mint tavaly, de a Chelsea továbbra is remek csapat és biztosan megpróbálnak legyőzni minket" - folytatta a francia.

 

"Mindkét klubnak igazán csodás kerete van, így biztos nehéz meccs lesz, de a legfontosabb, hogy megpróbáljunk győzni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League. 10. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!