Pogba: Ébresztő!

Azt követően, hogy az ünnepi időszakban három döntetlenre futotta a csapattól, Paul Pogba azt mondta, a Manchester Unitednek fel kell ébrednie.


A Vörös Ördögök a Leicester, a Burnley és a Southampton ellen sem tudtak nyerni és a francia, aki a Soton ellen csapatkapitányként játszott és a mérkőzés végéhez közeledve gólt szerzett, amit les miatt érvénytelenített a játékvezető, elmondta, a csapatnak cselekednie kell, hiszen már a Chelsea is megelőzte őket és fellépett a második helyre.

 

Pogba egyértelműen frusztrált volt a találkozót követő interjú során és elmondta, nagyon szeretné, ha az Everton ellen végre összeszedné magát a gárda és ismét nyerni tudna.

 

"Természetesen nyerni akartunk ma" - mondta a középpályás az MUTV-nek. "Megint döntetlen lett belőle. Nem kaptunk ki ma, de fel kell ébrednünk, vissza kell vágnunk és ismét nyerni kell. Három olyan döntetlen, amit nyernünk kellett volna, valamin változtatni kell a győzelemért."

 

 

"Pihennünk kell. Csak egy napunk van és már jön is az Everton elleni bajnoki - ilyen a labdarúgás. De még ha holnap is játszanánk, akkor is nyerni szeretnénk, ez nem fog megváltozni. Elfelejtjük a mai napot, holnap új nap van és a győzelemért kell kimennünk a pályára."

 

Pogba amiatt is keserű volt, hogy a csapat elvesztette Romelu Lukakut, aki a meccs első félidejében csúnya fejsérülést szenvedett.

 

"Amikor van Lukaku, akkor a védők dolga sokkal nehezebb és sok helyet teremt nekünk. Nagyon hiányzik nekünk, de van olyan keretünk, amivel befoltozzuk a Lukaku által hagyott rést."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!