Átigazolási Center - január 28.

Bár a Vörös Ördögök leigazolták Alexis Sanchezt, a lapok nem pihennek és továbbra is olvasni pletykákat különböző játékosokról, akiket összeboronálnak a klubbal.


Fred: az Express tudni véli, hogy a United újabb játékost szeretne elcsenni városi riválisa elől, ezúttal a Saktar Donyeck középpályásáról van szó. Fred kiváló szezont fut, emiatt nem csak a két manchesteri klub figyelmét keltette fel, hanem az Arsenal és a Tottenham is figyeli őt. A gond az, hogy épp a hónap elején hosszabbította meg szerződését, ami így 2023-ig szól, így 50 millió font körüli összeget kellene fizetni érte.

 

Fabinho: a brazil játékos a minap azt nyilatkozta, hamarosan véget ér pályafutása az AS Monaco-nál, ami azért is lehet jó hír a United szurkolói számára, hiszen már a nyáron is szóba hozták őt a klubbal. Azonban az Atletico Madrid is érdeklődik Fabinho iránt. (Lance)

 

Jorginho: a manchesteriek képviselői tárgyalásokat folytatnak a Napoli középpályásának ügynökével annak érdekében, hogy a 26 éves középpályás az Old Traffordra költözzön, hiszen Jose Mourinho úgy véli, ő lehet a megoldás a szezon végén visszavonuló Michael Carrick pótlására. (Daily Post)

 

 

Matteo Darmian: Jose Mourinho nem szeretné kölcsönadni januárban a védőt, akit az AS Roma és a Juventus is megszerezne. Bár az olasz kevés lehetőséget kap Antonio Valencia és Ashley Young remeklése miatt, a United menedzsere mégsem válna meg tőle, hisz minden játékosra szükség van ahhoz, hogy megpróbálja befogni a városi riválist. Az Express azonban úgy tudja, a Juve még Paulo Dybalát is bevonná az üzletbe, így a Vörös Ördögöknek kb 20 millió fonttal kevesebbet kellene fizetniük, amennyiben eladnák Darmiant és megvennék Dybalát.

 

Arturo Vidal: a Bildben jelent meg a hír, hogy a Bayern a nyáron kész eladni a chilei középpályást és úgy tűnik, a United lehet a befutó.

 

David De Gea: a hírek szerint a Real Madrid ismét megpróbálja majd megszerezni az MU kapusát, aki szívesen menne Madridba és nem szeretné, hogy megtörténjen az, ami korábban, amikor az utolsó pillanatban elmaradt az átigazolás. Amennyiben De Gea távozna, úgy a manchesteriek Manuel Neuert kívánják leszerződtetni. (Don Balon)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!