Martial többre vágyik

Anthony Martial abban reménykedik, hogy tartani tudja remek formáját, amelynek köszönhetően januárban már harmadszor választották a hónap legjobb játékosává ebben a szezonban.


A francia támadó már szeptember és október hónap legjobbja címet is begyűjtötte házon belül, 2018-at pedig az év első négy mérkőzésén szerzett négy góljával ünnepelte, amely között például egy kulcsfontosságú, Burnley elleni győztesgól is volt.

 

Martial "igazi megtiszteltetésnek" nevezte a szurkolók szavazatai alapján ismét neki odaítélt elismerést és eltökélt, hogy tovább szállítsa a gólokat csapata sikereihez.

 

"Nagyon jól érzem magam jelen pillanatban, keményen edzek, és az igazat megvallva az új év óta jól alakultak az eredmények számunkra, sikerült remekül indítanunk az évet, úgyhogy reményeim szerint folytatódni tud ez a megkezdett sorozat" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Igazán megtisztelő számomra, hogy a szurkolók engem találtak a legjobbnak. Szerintem már ez a harmadik ilyen alkalom ebben a szezonban. Csak remélni tudom, hogy folytatni tudom ezt a sorozatot és azon leszek, hogy megpróbáljak a következő hónapokban is a legjobb lenni és gyarapítani az eddigi gyűjteményemet!"

 

 

Sűrű a Vörös Ördögök sorsolása az elkövetkezendő időszakban - ugyanis a következő két hétben három fronton is harcba kell szállniuk; előbb a Newcastle ellen a Premier League-ben, amelyet a Huddersfield Town elleni FA-kupa összecsapás követ, majd sebtében jön a Sevilla elleni vendégszereplés is a Bajnokok Ligájában.

 

"Mi mindannyian nagyon szeretjük, amikor három naponta mérkőzést játszunk, ezekben a napokban a legmagasabb szintű futballra van szükség" - tette hozzá.

 

"Mindig készen állunk a kihívásokra, ráadásul meg is van a szükséges játékoskeretünk ahhoz, hogy ilyen mennyiségű mérkőzésen helyt álljunk, úgyhogy nagyon izgalmas időszak elébe nézünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!