Pogba nincs a Real célkeresztjében

Guillem Balague szerint Paul Pogba nem áll a Real Madrid célkeresztjében, még ha néhány lap az ellenkezőjét is állítja.


Bár a Tottenham és a Newcastle elleni mérkőzéseken kezdő volt, Jose Mourinho lecserélte mindkét vereség során a francia középpályást, míg a Huddersfield elleni siker előtt nem került be a kezdőcsapatba.

 

Ez a helyzet azonnal pletykákat szült Pogba jövőjével kapcsolatban, ám Balague szerint ezeknek semmi alapja nincs.

 

"Amikor egy nagy klub szupersztárja körül nem tökéletesek a dolgok, akkor ez természetes, sztorik jelennek meg a sajtóban" - mondta Balague a Sky Sports-nak.

 

"Pogbát illetően a francia L'Equipe arról számolt be, hogy más poszton kíván játszani a pályán, hogy jobb teljesítményt nyújthasson. És amikor ilyen hírek jelennek meg, ne csodálkozz azon, hogy szóba hozzák a Real Madriddal."

 

"Ám nincs szó erről, hiszen nem lesz pénzük ilyen ügylet finanszírozására azután, hogy a nyáron megveszik kiszemeltjeiket. De ami talán még fontosabb, Florentino Perez elnök nem szemelte ki a középpályást."

 

 

Balague elárulta, továbbra is Eden Hazard, valamint Thibaut Courtois vagy David De Gea számít a legfontosabb célpontoknak a királyi gárdánál.

 

"Hazard, Courtois vagy De Gea azok a nagy nevek, akiket a Real akar jelenleg. Más célpontok a szezon hátralévő részén, vagy a világbajnokságon nyújtott teljesítmények után bukkanhatnak fel. Így működik a Real."

 

"Elmondok egy érdekes sztorit a Realról és Pogbáról. Amikor a játékos úgy döntött, hogy távozik a Unitedtől, ajánlatot kapott 100 ezer eurós bérrel és a lehetőséggel, hogy a Real Madrid B-ben szerepelhet."

 

"A csapat akkori edzője azt mondta az elnöknek: 'Hozza el, amikor 100 milliót ér majd!' Nos, Pogba jelenleg többet is ér, de nem ő az a játékos, akit a nyáron meg akarnak szerezni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Huddersfield Town - Manchester United

FA-kupa 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!