Korai csapathírek a Sevilla meccs előtt

José Mourinho megerősítette, Anthony Martial egészséges és bevethető lesz a Manchester United kedd esti, Sevilla elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján az Old Traffordon, az azonban továbbra is kérdéses, hogy Paul Pogba játékára számíthatnak-e.


Pogba már a hétvégi fontos Liverpool elleni bajnokit is kihagyni kényszerült egy kisebb sérülés miatt, amelyet a francia válogatott középpályás a mérkőzés előtti utolsó edzés legutolsó percében szedett össze.

 

Paul a Vörös Ördögök hétfői edzéséről készült képeken nem szerepelt, de amikor mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a klub rekordigazolásáról kérdezték, Mourinho elárulta, hogy játékosa később csatlakozott a gyakorláshoz.

 

"Ő is edzett miután Önök távoztak" - kezdte José még azelőtt, hogy az újságírók rákérdeztek volna Pogba játékára a Sevilla ellen.

 

 

"Nem tudom. Még nem tudom, hogy számíthatok-e rá, de egy kicsit betudott kapcsolódni a gyakorlásba a zárt kapus részben."

 

A United védői, Phil Jones, Marcos Rojo és Daley Blind valószínűleg mind kihagyni kényszerülnek az andalúzok elleni összecsapást, míg a középső középpályás Herrera sérülés miatt szintén nem áll rendelkezésre.

 

Az még egyelőre kérdőjeles, hogy Zlatan Ibrahimovic vállalja-e a játékot, menedzsere pedig a meccsnapi keretbe nevezi-e, miután a svéd támadó szerepelt a hétfői edzésen készült képeken. Keményen dolgozik erőnléti állapotán azóta, hogy legutóbb, a Burnley ellen 2-2-re végződött Boxing Day-en lejátszott találkozón játszhatott a csapatban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Sevilla

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!