Pogba: Nincs problémám Mourinhoval

Paul Pogba kijelentette, "nincs probléma" közte és José Mourinho között, annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben csak korlátozottan kapott játéklehetőséget a Manchester Unitednél.


Bár Pogba kulcsszerepet játszott a Vörös Ördögök idei szezonjának első felében, a Liverpool és a Sevilla elleni fontos mérkőzéseken a szintén a klub akadémiáján nevelkedett Scott McTominay élvezte José Mourinho bizalmát a középpálya tengelyében.

 

Pogba a Swansea City ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen ismét a kezdőcsapat tagja volt szombaton, azt követően, hogy azt megelőzően ez háromszor sem sikerült neki, azonban a francia középpályás elárulta, nincs tisztában azzal, hogy korábban miért esett ki Mourinho kegyeiből.

 

"Igaz, hogy még nem történt ilyen velem [hogy a kispadon kellett volna ülnie], de ez csak erősíthet. Át kell esned ahhoz ilyen dolgokon, hogy erősebbé válhass" - kezdte Pogba a Telefootnak adott interjúban.

 

"Nincs problémám Mourinhoval. Nem én vagyok az, aki összeállítja a csapatot. Az edzőt kell megkérdezni, ha tudni akarják, hogy miért játszom kevesebbet. Tiszteletben tartom a döntéseit."

 

 

Pogbanak azonban nem igazából sikerült az, hogy csillapítsa az esetleges távozásával kapcsolatos pletykákat, amikor így folytatta:

"Túl korai lenne még arról beszélni, hogy távozom a Unitedtől, a helyzet változhat."

 

Pogba, amíg a francia válogatott edzőtáborában tartózkodott, nyilatkozott azon vágyáról, hogy együtt játszhasson a PSG és a brazil válogatott klasszisával, Neymarral - amely maga után vonta a Manchesterből való távozásáról szóló hírek megjelenését. Azonban a francia fővárosba való igazolásával kapcsolatos híreszteléseket igyekezett eloszlatni.

 

"Neymar? Én azt mondom, hogy egy álom lenne vele, Messivel vagy Cristiano Ronaldoval együtt játszani, de ez nem azt jelenti, hogy klubot szeretnék váltani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!