Pogba a pletykák ellenére is csak a Unitedre koncentrál

Paul Pogba kijelentette, csak a Manchester Unitedre koncentrál, annak ellenére, hogy számos pletyka az Old Traffordról való távozását vetíti előre a nyár folyamán.


A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola az április manchesteri derbi előtt állt elő azzal, hogy Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola januárban megvételre felajánlotta a francia középpályást és Henrikh Mkhitaryant a Citynek.

 

Pogba az elmúlt hetek során újra top formába lendült a szezon elején tapasztalható gyengébb teljesítményét követően, amely csúcspontjaként április 7-én az ő duplájának is nagyban köszönhetően győzték le hátrányból fordítva idegenben a Manchester City-t.

 

Ráadásul szombaton is brillírozott, amely eredményeként gólpasszt adott Alexis Sancheznek, nagyban hozzájárulva csapata Tottenham elleni győzelméhez, amellyel biztosították helyüket a május 19-i FA-kupa döntőben.

 

Amikor a nyári távozásával kapcsolatos pletykákról kérdezték, Pogba így felelt a Canal Football Clubnak:

"Ebben a pillanatban a Manchester United játékosa vagyok és őszintén szólva csak a jelenre koncentrálok. Nem járnak az átigazolások a fejemben."

 

"Ott vagyunk az FA-kupa döntőjében, a világbajnokság pedig mindjárt a nyakunkon."

 

 

Konkrétan a francia bajnok Paris Saint-Germainhez való átigazolása kapcsán hozzátette:

"Mint tudják, ha mindenhova figyelnék, akkor már bárhol ott lehetnék."

 

Az utóbbi időszak viharosabb eseményei kapcsán kérdések merültek fel a José Mourinhoval való kapcsolata ügyében is, ám Pogba hangsúlyozta, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van közöttük.

 

"Nincsen vele problémám, ahogyan nem gondolom azt se, hogy neki bármi baja lenne velem."

 

"Ő az edző és neki kell döntéseket hoznia. Én egy játékos vagyok és elfogadom ezeket. Nekem a pályán kell válaszolnom a dolgokra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!