Hírek Martial sérüléséről

José Mourinho friss információkkal szolgált Anthony Martial állapotát illetően a Manchester United 1-0-s Watford elleni győzelmét követően.


Martialt előzetesen konkrétan megnevezte, mint a Watford elleni kezdőcsapata tagja, Mourinho azonban egy pénteki edzésen összeszedett sérülés miatt nem számíthatott a francia játékosra a Lódarazsak ellen.

 

A mérkőzést követően nyilatkozva a portugál menedzser a MUTV-nek elmondta, a válogatott támadó térdsérülést szenvedett, szombati szereplése az FA-kupa döntőben pedig így eléggé kérdéses.

 

"Anthony kapcsán egy kicsit ki kell várnunk. A térdével van probléma" - kezdte.

 

"A pénteki edzésen sérült meg, amely következtében tegnap [szombaton] nem is tudott edzeni. Reggel kezelésen esett át az edzőpályán, ezért maradt ki a keretünkből."

 

 

Martial ezáltal csatlakozott a bevethetőségüket tekintve bizonytalan játékosok listáján a bokasérüléssel bajlódó Romelu Lukakuhoz, akinek állapotával kapcsolatban szintén a héten dől el, hogy bevethető lesz-e a Chelsea ellen.

 

"Az orvosok visszajelzésére várok, de ha ma lehetetlenség volt, hogy játszhasson, akkor vannak kétségeim a kupadöntőt illetően is. Most várunk és meglátjuk, ahogyan Romelu esetében is. Annyit tudok, hogy kedden állhat újra edzésbe."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

FA-kupa döntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!