Pogba diplomatikus jövője kapcsán

Paul Pogba nem foglal állást a Manchester Unitednél lévő hosszútávú jövője kapcsán, azonban szerinte nem kell "legjobb barátoknak" lenniük José Mourinhoval.


Pogba visszatérése utáni második Premier League szezonja eléggé vegyesre sikerült, ugyanis Mourinho időnként nyilvánosan kritizálta teljesítményét, emellett pedig előfordult, hogy nem nevezte a kezdőcsapatba vagy pedig ideje korán lecserélte.

 

A 89 millió fontért szerződtetett francia válogatott középpályás nevét gyakran hozzák szóba a Paris Saint-Germain kapcsán, és bár nem zárta ki a jövőbeli csapatváltás lehetőségét, nem tűnt ez prioritásnak számára, amikor a francia Canal Plus tv-csatornának nyilatkozott.

 

"Soha, semmiben nem lehetünk biztosak, de a szerződésünket tekintve igen" - kezdte, amikor a Unitednél lévő helyzetéről kérdezték.

 

"Nem szabad túlzottan előretekinteni a jövőbe. Minden attól függ, hogy miként alakulnak a dolgok a klubnál."

 

"Egy Marseille szurkoló apával és anyával együtt nőttem fel. Párizs (PSG) soha nem képezte részét a mindennapi életemnek. De később miért ne játszhatnék a Parc de Princes-ben? Nagyszerű pálya és remek stadion."

 

 

Pogba hálás azért Mourinhonak, amiért a szezon során bizonyos esetekben a United csapatkapitányává nevezte, arra pedig nincs szükség, hogy a pályán kívül tökéletes legyen a kapcsolatuk. 

 

"Voltak időszakok, amikor nem játszottam és a kispadon ültem. Sok pletyka keringett, az emberek pedig azt gondolták, hogy nincsen rendben semmi" - tette hozzá.

 

"De egy edzőnek és a játékosának nem kell legjobb barátoknak lenniük, nem kell együtt étterembe járnunk. Nekem is voltak kisebb problémáim ... a futball néha csak és kizárólag a mentális oldalról szól. Ő a kispadra rakott engem, én pedig a pályán adtam erre választ. Én mindig mindent kiadok magamból."

 

"Általa fejlődtek a vezetői készségeim. Mourinhotól megkaptam a kapitányi karszalagot, klubcsapatnál ez először fordult velem elő, ez pedig amellett, hogy nagyon fontos számomra, segít abban is, hogy a francia válogatottban is vezér lehessek." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!