Zlatan: Pogba még jobb lesz

Zlatan Ibrahimovic szerint egykori csapattársának, Paul Pogbának sikerült elcsendesítenie a kritikusokat a vb-n nyújtott teljesítményének köszönhetően.


A LA Galaxy csatára nemrég még a Vörös Ördögök táborát erősítette, tehát jól ismeri Pogbát, akinek a megítélése még mindig megosztott a szurkolók körében.

 

A francia középpályás a Unitednél töltött ideje alatt egyre több kritikust tudhatott magának, ráadásul az elmúlt szezonban Jose Mourinho sem számolt vele néhány meccs erejéig.

 

Ennek ellenére remek teljesítményt nyújtott az idei vb-n, melyet sikerült megnyerniük Horvátország ellen, tehát elmondhatja magáról, hogy világbajnok játékos.

 

 

Ibrahimovic a következőket mondta róla: "Két évig játszottam vele, az emberek pedig szeretnek véleményt formálni, melyhez joguk van."

 

"Ítélkeznek, viszont az eredmények magukért beszélnek."

 

"Nem kell a saját szavaiddal válaszolnod, megteheted azt a lábaddal is, és azt csinálod, amihez igazán értesz. Ez így van rendjén, és én is hasonlóan szoktam cselekedni."

 

"Ő még fiatal. Világbajnokságot nyert, ráadásul Bajnokok Ligája, Európa-liga és Európa-bajnokság döntőjében is szerepelt - és hány kupát nyert a Juventusszal."

 

"Mit lehet még mondani? Csak élvezned kell a játékot, és tudom, hogy még jobb leszel."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!