Herrera nagyon dicsérte Martialt

Ander Herrera úgy véli, Anthony Martial a világ egyik legjobb játékosa lehet.


A francia támadónak nehéz szezonja volt az előző - 18 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, 9 gólt szerzett - mely következtében a francia világbajnoki keretbe sem került be, így világbajnoknak sem mondhatja magát.

 

A Sky Sports News úgy tudja, Martial szerepel a United terveiben annak ellenére is, hogy a játékos ügynöke a közelmúltban azt nyilatkozta, Martial távozni akar Manchesterből.

 

Herrera elárulta, nagyon tetszett neki az, amit csapattársától látott a felkészülési szezon rajtja során és támogatja őt abban, hogy visszanyerje kiváló formáját az új szezonra.

 

"Nagy tehetség" - mondta Ander. "A világ egyik legjobb játékosa lehet és szerintem nagyon összpontosít ebben a szezonban, hogy áttörést érjen el."

 

"Amikor olyan játékosok vannak a keretben, mint Anthony, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Juan Mata, Alexis Sanchez, az nagyon jó, mert ők képesek megváltoztatni egy meccset."

 

"Ha egyikük nem játszhat, van rajta kívül még 3-4 játékosunk, szóval bőven van opciónk. Nem hiszem, hogy azt kellene gondolni, hogy a Premier League-ben van olyan klub, melyben jobb játékosok vannak, mert nekünk legalább annyi van itt, mint az ellenfeleknél."

 

 

"Most minden a munkáról szól, a bizalomról és arról, hogy továbbra is játéklehetőséget kapjon. Hiszek bennük, hiszen csodás játékosok, Anthony pedig nagyon élesnek tűnik."

 

Martial 62 percet játszott a Vörös Ördögök első felkészülési mérkőzésén, ám immár meg kell küzdenie a helyért Alexis Sanchezzel, miután a chilei támadó elutazhatott Los Angeles-be.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!