A Chelsea érdeklődik Martial iránt

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Chelsea, a Borussia Dortmund és a Bayern München is szeretné megszerezni a francia játékost idén nyáron.


Anthony Martial jelenleg a csapattal készül az Egyesült Államokban a következő idényre, viszont a szerződéséből csupán egy év maradt hátra.

 

A Sky Sports arról is értesült, hogy a mellőzött játékos közölte Jose Mourinhóval, hogy távozni szeretne, de a United belső hierarchiáját tekintve, a klub nem szeretne megválni a támadótól, ráadásul élni szeretnének az egy éves hosszabbítási opcióval, melynek köszönhetően 2020-ig maradhat a csapatnál.

 

A Chelsea eddig még nem tett ajánlatot, a Sky Germany szerint pedig csupán a Bayern München fog konkrét lépést tenni a játékos leigazolásáért.

 

Martial a hét folyamán kezdő volt az első felkészülési meccsen a San Jose Earthquakes ellen, viszont a szezon során több lehetőséget kaphat az előző idényhez képest, amikor is csupán 45 alkalommal lépett pályára, melyből 26 alkalommal volt kezdő.

 

Miután Mourinho kijelentette, hogy a vb-n szereplő Romelu Lukaku és Marcus Rashford is később kezdi meg a felkészülést, ezért csupán néhány lehetősége maradt a portugál menedzsernek a támadósorban a szezon első felében.

 

 

A Chelsea érdeklődéséhez az is hozzájárul, hogy Eden Hazard jövője egyre bizonytalanabb a kékeknél.

 

A belga játékos hat év után szeretné elhagyni Londont és a Real Madrid tűnik a befutónak.

 

Martiallal kapcsolatos híreknek minden bizonnyal lesz még folytatásuk, hiszen Mourinho állítólag a nyár folyamán szeretné megszerezni a Chelsea szélsőjét, Williant.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!