Martial visszatért az edzőközpontba

Anthony Martial a mai napon visszatért Manchesterbe, hogy folytassa a felkészülést a következő idényre.


A francia csatár néhány hete az Egyesült Államokba utazott a csapattal, ahol két alkalommal is kezdőként léphetett pályára a barátságos meccseken. Nemrég azonban engedélyt kért arra, hogy hazatérjen a második gyermekének születésére.

 

Jose Mourinho viszont eléggé kritizálta a fiatal játékost, amiért a születést követően nem tért vissza azonnal a csapathoz.

 

"Anthony Martialnak gyermeke született, és miután a baba megszületett - egy gyönyörű baba, teljesen egészséges, hála Istennek - neki már itt kellene, hogy itt legyen köztünk, viszont nincs itt" - mondta a portugál menedzser korában.

 

 

Martial néhány nappal később pedig a Twitteren üzent Mourinhónak és a szurkolóknak a helyzetről: "Köszönöm mindenkinek a támogatást. Kisfiam, Swan rendben van, de az édesanyjánál nem volt ilyen egyszerű a helyzet. Hála Istennek azonban most már jól van."

 

"Sajnálom, de nekem mindig a családom lesz az első helyen... Holnap visszatérek Manchesterbe."

 

A United vasárnap játssza a legutolsó felkészülési mérkőzését a Bayern München ellen, majd augusztus 10-én a Leicester City-t fogadják a Premier League nyitányon.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!