Pogba támadóbb felfogásra biztatja Mourinhot

Paul Pogba felszólította José Mourinhot, hogy ösztönözze még támadóbb felfogásra a Manchester Unitedet, amikor az Old Traffordon játszanak.


A szombati Wolves elleni, hazai pályán elért 1-1-es döntetlent követően a Vörös Ördögök a Premier League 7. helyén állnak jelenleg.

 

Fred első manchesteri találatával Mourinho alakulata szerzett vezetést, de a Farkasok egy második félidőben szerzett Joao Moutinho találatnak köszönhetően egyenlítettek, Paul Pogba szerint pedig ez mutatja, hogy a United konzervatív taktikája megbosszulta magát.

 

"Amikor hazai pályán játszunk, akkor jobban kell teljesítenünk a Wolves ellen" - kezdte a világbajnok középpályás.

 

"Hazai környezetben csak a támadás lebeghet a szemünk előtt. Támadni, támadni, támadni. Ez az Old Trafford. Azért vagyunk itt, hogy támadjunk. Szerintem a csapatokban félelmet kelt, amikor azt látják, hogy a Manchester United csak támad és támad."

 

"Ez volt a hibánk."

 

"Csak támadnunk kellett volna és nyomás alá helyezni őket, mint ahogyan tettük a Tottenham, a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal ellen az előző szezonban. Amikor így játszunk, akkor nekünk is könnyebb dolgunk van."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy a United miért nem volt sokkal pozitívabb hozzáállását tekintve, Pogba egyértelműen csalódottságának adott hangot.

 

"Ezt én nem tudom megválaszolni, mert játékos vagyok" - tette hozzá.

 

"Nem én vagyok a menedzser, így ilyenformán ezt nem tudom elmondani, de egyértelmű, hogy sokkal többet kellett volna mutatnunk a játékot tekintve."

 

"De még egyszer hangsúlyozom, ezt nem tudom megmondani, mert csak egy játékos vagyok. Én úgy gondolom, hogy sokkal többet kellett volna mozognunk. És sokkal jobban is, igen."

 

A United gyenge szezonkezdete - amely során kikaptak a Brightontól és a Tottenhamtől, a Wolves ellen pedig döntetlent értek el - értelmében már most nyolc pontos hátránnyal rendelkeznek a listavezető Liverpool mögött.

 

Pogba szerint még nincs itt az ideje a pánikgomb megnyomásának, de azt elismerte, hogy rengeteg munkájukba kerül majd a hátrány ledolgozása.

 

"Nem kaptunk ki, de az én érzéseim szerint nyernünk kellett volna. Hazai pályán csak a három pont az elfogadható."

 

"Nem tudom most pontosan eddig hány hazai meccsünk volt (három), és csak négy pontot szereztünk ezeken. Ez nem elég."

 

"Hat meccsünk volt a Premier League-ben, ez még nem az a szám, amitől aggódnunk kell, de egyértelműen közelebb kellene lennünk az élbolyhoz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!