Berbatovnak elege van a Mourinho-Pogba vitából

Dimitar Berbatov, a Manchester United korábbi bolgár csatára egy interjúban elmondta, már nagyon unja a sajtóban megjelenő, Jose Mourinhóról és Paul Pogbáról szóló szalagcímeket, és azt tanácsolta a feleknek, hogy a kettejük közt húzódó esetleges ellentéteket tartsák inkább az öltözőn belül.


Azok után, hogy Mourinhót és Pogbát a Sky Sports News operatőre egy meglehetősen csípősnek tűnő szóváltáson kapta egy edzésen, Berbatov értetlenül állt az előtt, hogy hogyan romolhatott meg ennyire kettejük viszonya.

 

Mourinho mint ismeretes még a csapatkapitány-helyettesi szereptől is megfosztotta francia középpályását, ebben az esetben viszont Berbatov úgy véli, hogy Pogbának kellett annak lennie, aki kiprovokált a portugáltól egy ekkora horderejű döntést.

 

Berbatov 57 gólig jutott a Unitednél töltött négy éve alatt

 

A bolgár a következőket mondta a Betfair fogadóirodának, mint a cég nagykövete: „Ha te vagy a csapatkapitány, vagy a kapitányi helyettes, akkor gyakran beszélsz a játékosok nevében, és semmi baj nincs azzal se, ha a menedzserrel megosztod a gondolataidat.”

 

„De mindezeket nem a médián keresztül kell kommunikálni. Nem tesz jót senkinek, ha ezeket a vitákat a nyilvánosság előtt folytatják le.”

 

„Nagyon meg vagyok lepve, hogy az egész eddig a pontig fajult. Az ilyen természetű dolgokat egyszerűen muszáj zárt falak mögött elrendezni. Felnőtt emberekről van szó, beszéljék meg az öltözőben.”

 

„Ahhoz, hogy Mourinho addig menjen, hogy elvegye a kapitány-helyettesi posztot, Pogbának ki kellett provokálnia tőle – ha a Wolves meccs utáni nyilatkozata, vagy ha valami más volt az oka. De ezek a viták mindenki másra hatással vannak, és a pályán mutatott teljesítményt is megbéklyózhatja.”

 

„Mint egy olyas valaki, aki azt akarja, hogy a Manchester United jól szerepeljen, elegem van abból, hogy minden nap arra kell kelnem, hogy ezeket a szalagcímeket olvasom. A futballnak arról kellene szólnia, ami a pályán zajlik. Hülye egy helyzet.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham United - Manchester United

Premier League 7. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!