Pogba készen áll a találkozásra

Paul Pogba elismerte, érzelmekkel teli találkozás lesz számára a mai összecsapás, amikor a Manchester United a Juventus-t fogadja.


A Juve a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában találkozik a Vörös Ördögökkel az Old Traffordon, ahol várhatóan Pogba első alkalommal játszik egykori csapata ellen.

 

A középpályás - aki négy évet töltött el Torinóban - az UEFA-nak elmondta: "Azt mondtuk: 'El tudnátok képzelni, hogy ugyanabba a csoportba sorsoljanak minket, mint a Juvét?' Végül ez összejött és ez nagyon különleges."

 

"Üzeneteket küldtünk egymásnak, hogy újra találkozunk. Sok érzelem kavarog, mert profi szinten ott kezdtem első szezonom és ott szereztem első gólomat. Ott fejlődtem játékosként, úgyhogy nagyon tisztelem a klubot."

 

 

Az utóbbi időben elég vegyes a United BL-mérlege, hisz a legutóbbi hét évben csak egyszer ment túl a legjobb 16-on. Pogba azonban 2015-ben döntőt játszott - amikor a Juvét legyőzte a Barcelona - ám ebben az évben jobban szeretne teljesíteni a Uniteddel.

 

"Semmit nem tudsz megjósolni a Bajnokok Ligájában" - folytatta a francia. "Olyan ez, mint a világbajnokság. Magas színvonalú versenysorozatot látok nagyszerű csapatokkal. Bármi megtörténhet."

 

"El kell ismernem, arra gondolok, hogy felemelem a trófeát. Szerintem minden játékos meg akarja nyerni ezt a sorozatot. Az a célom, hogy elhozzam haza."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Juventus ÉLŐ

Bajnokok Ligája, H-csoport

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!