Pogba: Torinó az otthonom

Miközben jövő héten korábbi klubja, a Juventus otthonában játszik BL-meccset a Manchester United, Paul Pogba elárulta, Torinó olyan, mintha az otthona lenne.


A 25 éves játékos 2016-ban hagyta el a Juvét és tért vissza a Vörös Ördögökhöz akkoriban világrekordnak számító 89 millió fontos vételárért cserébe.

 

Pogba az előző hónapban már játszott az olasz klub ellen, mely 1-0-ra nyerni tudott az Old Traffordon, ahova visszatért Cristiano Ronaldo egy mérkőzés erejéig.

 

Jövő héten Pogba tér vissza korábbi csapatának otthonába és a francia elmondta, olyan lesz ez neki, mintha hazatérne. A középpályás megjósolta, hogy a két klub találkozni fog a csoportkörben.

 

"Erre számítottam, őrületes volt" - mondta Pogba az RMC-nek. "Beszéltem erről a testvéremnek tavaly nyáron, azt mondtam neki: 'Képzeld el, hogy ugyanabban a csoportban vagyunk, mint a Juve."

 

"Nagy öröm ez nekem. Torinó az otthonom - ott lőttem profi pályafutásom első gólját."

 

Pogba 4 olasz bajnoki címet és ugyanennyi olasz kupát nyert a torinói gárdával, ahol négy évet töltött. A Unitedhez történő csatlakozását megelőző évben bekerült a FIFPro álomcsapatába. A világbajnok játékos elárulta, számos korábbi csapattársával tartja a kapcsolatot és beszélt arról is, miket tanult Andrea Pirlótól.

 

 

"Cuadradóval, Dybalával és Bonuccival időről-időre beszélünk egymással. Egy család vagyunk, szóval természetes, hogy kapcsolatban maradunk" - folytatta Paul.

 

"Mikor olyan játékosok mellett vagy, mint Pirlo, Gigi [Buffon] vagy Chiellini, akkor csak tanulhatsz. Minden nap az edzésen megpróbálod megfigyelni őket. Mindig tanulhatsz az ilyen fajta emberektől."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!