Pogba: Nyugodtan tartsanak esélytelennek

Paul Pogba azt követően, hogy meglepetésre idegenben letudták győzni a Juventust a Bajnokok Ligájában, továbbra is szeretné, ha "esélytelennek" tartanák őket.


José Mourinho legénysége sokáig úgy tűnt, hogy úton van sorozatban második veresége felé az olasz bajnokcsapat ellen, miután két héttel ezelőtt 1-0-s vereséget szenvedtek az Old Traffordon.

 

Cristiano Ronaldo kapásgóljával a házigazda volt előnyben Torinóban is, a United azonban újra elő tudta húzni a fordítás kártyát a farzsebből és két kései góllal letudták győzni Pogba korábbi együttesét.

 

Legutóbbi hat mérkőzésükből harmadszorra tudtak hátrányból fordítva nyerni a Vörös Ördögök.

 

"Ez nagyszerű volt" - kezdte a világbajnok középpályás.

 

"Tudtuk, hogy a Juventus egy nagy csapat és hogy őszinte legyek, onnantól kezdve, hogy gólt szereztek, már nem volt semmi vesztenivalónk."

 

"Tovább folytattuk, nyomás alá próbáltuk helyezni őket és tudtuk, hogy pontrúgásoknál lehet keresnivalónk, mivel akcióból a nagyon jó védekezésük miatt kevés lehetőségünk volt."

 

"Ennek tudatában játszottunk, és sikerült is két gólt szereznünk rögzített szituációból."

 

 

A következő erőpróba vasárnap, a városi rivális Manchester City ellen lesz, akik ellen legutóbbi találkozásuk alkalmával Pogba jelentette az inspirációt egy szintén hátrányból való fordítás kapcsán.

 

"Szerintem mindig jó esélytelennek lenni, mert az emberek rosszra számítanak tőlünk, mi pedig meg tudjuk lepni őket" - tette hozzá.

 

"A legfontosabb a három pont megszerzése."

 

 

Pogba, ellentétben menedzserével, José Mourinhoval, meleg fogadtatásban részesült szerdán este Olaszországban, miután 2012 és 2016 között öt bajnoki cím megszerzéséhez segítette hozzá a Zebrákat.

 

"Még akkor is hozzásegített ahhoz, hogy otthon érezzem magamat, ha most a Manchester United mezében játszottam itt. Nagyon kedvesen fogadtak, én pedig nagyra értékeltem ezt."

 

"Hihetetlen milyen szeretetet mutattak ki felém ma. Milyen nagyszerű a futball, amikor ilyen történik az emberrel? Csak imádni lehet, amikor ilyen hangulatban, ilyen emberek előtt játszhat az ember."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!