Pogba: Hazajöttem!

Paul Pogba az Inside United magazinnak adott exkluzív interjúban elárulta, úgy érzi, a Manchester United játékosaként otthonra lelt.


Miután 2012-ben távozott a Juventus-hoz, négy évvel később Pogba visszatért az Old Traffordra, hogy Jose Mourinho csapatának egyik kulcsfontosságú tagjává váljon. Az előző héten ismét megmutatta kvalitásait a francia, aki sokat segített csapatának, hogy legyőzze korábbi egyesületét az Allianz Stadiumban.

 

"Amikor visszajöttem a Unitedhez, az a legjobb érzés volt" - mondta Pogba, aki sérülés miatt nem lesz ott a gallok válogatottjában, mely Nemzetek Ligája mérkőzésekre készül.

 

"Hazajöttem. Mindig arról álmodtam, hogy a Unitedben játszom, rengeteg mérkőzésem van és sok gólt szerzek. Semmi nem változott igazán, talán csak a csapat és a menedzser, de a klub többi tagja ugyanaz volt."

 

"Csak most jöttem haza, olyan érzés volt, mintha nem is igazán távoztam volna - csak nyaralni mentem volna! [nevet]. Nagyszerű érzés volt hazajönni."

 

 

A lap legújabb számában a középpályás visszaemlékezett a legfontosabb pillanatokra, az akadémián való nevelkedéstől a világbajnoki trófea felemeléséig.

 

"Nagyszerű volt visszatérni, megint érezni Manchester levegőjét" - folytatta. Ez soha nem változott."

 

Az elegáns középpályás mesélt még arról is, milyen volt a felnőttek közti bemutatkozása, milyen volt testvére, Florentin ellen játszani az Európa-ligában és miért is volt annyira érzelmekkel teli, amikor Amszterdamban megnyerte az EL-t a csapattal, nem sokkal édesapja halála után.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!