Pogba kezdeni fog a Valencia ellen

Jose Mourinho megerősítette, hogy Paul Pogba játszani fog a hétközi Bajnokok Ligája mérkőzésen. Égető fontosságú a franciának, hogy emlékeztessen mindenkit, milyen minőséget is képvisel.


A középpályás nem került bevetésre a cserepadról a szombati Fulham elleni 4-1-re megnyert találkozón. A fókusz most már csapatunk szerdai Bajnokok Ligája utolsó csoportkörös mérkőzésén van, ami az Estadio Mestalla-ban kerül megrendezésre.

 

A továbbjutás a kieséses szakaszba már biztosított, ez a meccs azonban esélyt adhat a menedzsernek, hogy kipróbáljon valami újat, vagy lehetőséget adjon mellőzött játékosainak a bizonyításra.

 

Vasárnap este Mourinho a médiának megerősítette, hogy Paul kezdeni fog hét közben Spanyolországban. Az európai porond tökéletes lehetőséget ad  a franciának, hogy emlékeztesse a United híveit és a futballvilágot, hogy milyen minőséget is képvisel.

 

"A Valencia ellen kezdeni fog" - mondta a menedzser. "A Valencia ellen egy fantasztikus meccse lesz, hogy megmutathassa milyen jó is ő."

 

 

A középpályásnak nagy szerepe volt a továbbjutás kiharcolásában. Két gólt jegyzett a nyitónapon Svájcban a Young Boys ellen, és segített bebiztosítani egy drámai győzelmet Torinóban, a Juventus otthonában. Mourinho amikor elmagyarázta mellőzésének okát, azt is elmondta min kell még dolgoznia.

 

"Ugyanazzal a mentalitással kell játszania, mint a csapatnak. Paul fantasztikus játékos lehet. Megvan benne a potenciál, hogy fantasztikus játékos legyen."

 

Bár a legutóbbi két találkozó a Valencia csapatával döntetlenre végződött az Old Traffordon, a Vörös Ördögök győzedelmeskedtek utolsó látogatásuk alkalmával az Estadio Mestalla-ban 2010 szeptemberében. Ha ez most is sikerülne, az a csoport élére repítené a csapatot amennyiben a Juventus pontokat veszít az utolsó helyen álló Young Boys ellen. Ez esetben könnyebb ellenfelet kaphat - papíron legalábbis - a United a kieséses szakasz első fordulójában a december 17-én esedékes sorsoláson.

 

A Valencia - Manchester United mérkőzés szerdán, magyar idő szerint 21:00-kor veszi kezdetét.

 

A meccset a FanaticsTV-n ÉLŐ-ben nézhetitek!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!