Pogba: Élvezzük a játékot

Paul Pogba szerint Ole Gunnar Solskjaer elérte, hogy a Manchester United játékosai élvezzék a focit, amit játszanak.


Amióta a norvég átvette a Vörös Ördögök irányítását, Pogba három mérkőzésen négy gólt szerzett, köztük kettőt legutóbb a Bournemouth elleni 4-1-es siker során, és a francia már maga mögött hagyta a Jose Mourinho és közte kialakult zűrös kapcsolatot.

 

Mikor arról kérdezték, mi változott Solskjaer érkezésével, Pogba így felelt a Sky Sports-nak: "Talán nyugodtak vagyunk, felfogtuk, hogy mi a Manchester United vagyunk és lépést kell tartanunk a bajnokság elejével."

 

"Ez a játékosok reakciója, mindenki élvezi a játékot és ez az, amire szükségünk van. A csapatnak élveznie kell a játékot, egymásért kell dolgozni. Ez a pályán elért eredmény."

 

A United Solskjaer munkássága alatt lejátszott három mérkőzés során eddigi bajnoki góljainak majdnem egyharmadát szerezte és eddig 100%-os mérleggel áll.

 

 

Ezt a csapatot rendszeresen kritizálták Mourinho ideje alatt, Pogba pedig elárulta, mi változott a norvég szakember érkezésével.

 

"Ez más" - mondta a középpályás. "A régi menedzserrel is nyertünk mérkőzéseket, így csak más játékstílusról beszélhetünk. Sokkal támadóbb focit játszunk, több helyzetet alakítunk ki, igyekszünk így játszani."

 

"Így akarunk játszani, támadni akarunk. A menedzser azt akarja, hogy támadjunk és ezt is tesszük."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!