Pogba bevethető lesz a Spurs ellen

Ole Gunnar Solksjar elárulta, Paul Pogba valószínűleg bevethető lesz a Wembleyben, amikor a Manchester United a Tottenham Hotspur vendége lesz vasárnap.


Solskjaer röviden beszélt a média képviselőinek azután, hogy csapata visszatért Manchesterbe Dubaiból, ahol egy téli edzőtáborban vettek részt a Reading ellen 2-0-ra megnyert FA-kupa mérkőzés óta. 

 

Pogba január 2-án, a Newcastle elleni, idegenben 2-0-ra megnyert bajnokin kapott csúnya rúgást a hazaiak játékosától, Jonjo Shelvey-től. A francia középpályás ezt követően kihagyni kényszerült a hétvégi kupagyőzelmet, majd csapattársaitól külön, két nappal később utazott csak el Közép-Keletre, hogy további kezeléseket kaphasson.

 

"Úgy tűnt a [z edzőtábor] végére, hogy [Pogba] rendben van, úgyhogy bevethető lesz" - kezdte a megbízott menedzser.

 

 

"Voltak problémái, de megfelelően tudta teljesíteni az utolsó gyakorlásokat, úgyhogy rendben kell, hogy legyen."

 

A Vörös Ördögök mérlege eddig tökéletes, mióta Solskjaer december közepén átvette a csapat irányítását, Pogba ebben pedig oroszlánrészt vállalt. Mindezért, illetve a Cardiff, a Huddersfield és a Bournemouth ellen szerzett góljai, illetve gólpasszai okán pedig decemberben a hónap játékosának is megválasztották a szurkolók.

 

A norvég szakember friss információkkal szolgált Marcos Rojo állapotával kapcsolatban is, aki a december 12-i Valencia elleni idegenbeli Bajnokok Ligája vereség óta nem állhatott rendelkezésre, amely egyébként José Mourinho utolsó előtti mérkőzése volt a kispadon.

 

"Hazatért Argentínába a sérülésével egy időre" - erősítette meg Solskjaer, mielőtt kitért volna arra, hogy a játékos visszatérése kapcsán egyelőre még nem ismert annak dátuma.

 

"Milyen hosszú egy kötéldarab? Számára mentális szempontból nagyon fontos, hogy távol lehessen és újra frissen térhessen vissza." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham - Manchester United

Premier League 22. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!