Allegri: Pogba a Juvéban? Ez csak képzelgés!

Massimiliano Allegri elárulta, csak a fantázia szüleménye lehet az, hogy Paul Pogba ismét a Juventus együttesében szerepeljen.


A középpályás 2012-ig a Unitednél szerepelt, majd átigazolt a Juvéhoz, ahol 4 sikeres évet töltött. 2016-ban akkori átigazolási rekord ellenében visszatért az Old Traffordra, ám a világbajnoki címet nyerő játékosnak nem igazán ment jól a foci Jose Mourinho irányítása alatt, ami miatt felmerültek olyan pletykák, hogy visszatérhet az olasz alakulathoz.

 

Azonban úgy tűnik, jól jött neki a United azon döntése, hogy ideiglenesen Ole Gunnar Solskjaert nevezi ki menedzsernek. Ugyanis a United az utóbbi hónapban sorozatban nyolt találkozót nyert, Pogba pedig kiválóan teljesített, köztük a legutóbbi, az Arsenal elleni 3-1-es siker során is. Ez pedig Allegri számára azt jelenti, igen csekély az esély arra, hogy a francia játékos visszatérjen Torinóba.

 

"Maguknak [újságíróknak] ilyesmi képzelgéseik vannak" - mondta szombaton a Juve edzője. "Úgy gondolom, Pogba visszatérése a Juvéhoz nagyon-nagyon valószínűtlen."

 

 

"Nem fogom magam becsapni, nagyon nehéz azt látni, hogy Pogba visszatérne hozzánk."

 

Az FA-kupa siker után Ray Parlour azt nyilatkozta, számára úgy tűnik, Pogba szabad szellemiségben játszik Solskjaer irányítása alatt.

 

"Ő világbajnok, tisztelned kell őt, mint játékost és most úgy játszik, ahogyan tud. A szezon elején ezt nem láttam. Minden héten Pogbáról volt szó, hogy miért nem teljesít, de most úgy tűnik, mintha megtáltosodott volna."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!