Hivatalos: Martial hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Anthony Martial új szerződést írt alá a klubnál, amely 2024 júniusáig szól, valamint tartalmaz egy egy éves opciós jogot is.


A 23 éves támadó 2015 nyarán érkezett a csapathoz, és a Liverpool elleni debütálása is parádésra sikeredett. Azóta 162 mérkőzésen 46 gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben.

 

Martial a következőket mondta a hosszabbítás után:

"Imádok ennél a csapatnál játszani. Amint ideigazoltam, attól a naptól kezdve a United család tagja lettem és hihetetlenül elárasztott a szurkolók melegsége és szeretete, akik továbbra is lenyűgöznek a támogatásukkal."

 

"Köszönetet szeretnék mondani Olénak és az egész edzői stábnak, hogy hisznek bennem és segítenek abban, hogy egy új szintre léphessek. Ez a klub a trófeákról szól, és úgy gondolom, hogy a következő trófea nincs is annyira távol."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer is örömét fejezte ki a játékos hosszabbítása kapcsán:

"Anthony egy olyan tehetséggel megáldott játékos, amellyel minden edző szívesen dolgozna együtt. Egy fiatal játékos, akinek remek esze van a focihoz, kivételes tehetséggel van megáldva, tehát izgalmas jövő áll előtte. Ez egy remek klub Anthony számára, hogy tovább fejlődjön és, hogy világklasszis támadó váljon belőle, tehát nagyon örülünk, hogy hosszútávra kötelezte el magát hozzánk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!