Woodward a napokban találkozik az Inter vezetőivel, Lukakuval kapcsolatban

A hírek szerint a Manchester United ügyvezető igazgatója a hét folyamán találkozik az Inter vezetőivel a lehetséges átigazolás kapcsán.


Ed Woodward valószínűleg Guiseppe Marottával és Piero Ausilióval fog találkozni, hogy megtárgyalják Romelu Lukaku átigazolásának feltételeit, aki az olasz csapat egyik fő célpontja a nyáron.

 

Az olasz gárdának viszont mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, hiszen a United 70-80 millió euróért engedné csak a csatárt.

 

Minden adott a szerződés megkötéséhez, de az Inter vezetői remélik, hogy Woodward kicsit kevesebb pénzzel is beéri.

 

 

Az FC Inter News arról is beszámolt, hogy az olaszok Ivan Perisic-et is bevonnák az üzletbe, emellett 30-35 millió eurót gondoltak adni a belga támadóért.

 

A horvát szélső hosszú ideje a United egyik fő célpontja volt, igaz, az még Jose Mourinho irányítása alatt volt.

 

Az Inter reméli, hogy sikerül egyezségre jutnia a Vörös Ördögökkel, és a 26 éves Lukakunak egy öt éves, évi 7,5 millió eurós szerződést szeretnének kínálni.

 

 

Lukakunak nem igazán sikerült beilleszkednie Ole Gunnar Solskjaer csapatába, ráadásul többször is nyilatkozta, hogy bizonytalan a jövője az Old Traffordon. Az Inter viszont szívesen látná a mellőzött játékost, ráadásul erősíteni is szeretnének a kereten, hiszen nagy eséllyel bejutnak a jövő évi Bajnokok Ligájába.

 

Annyi biztos, hogy Ole valószínűleg hajlandó megválni a csatártól, viszont az már más kérdés, hogy Perisic-re igényt tartana-e.

 

Amennyiben a norvég menedzser nem szeretné megszerezni a 30 éves játékost, akkor új fejezetek nyílhatnak ezen átigazolási sztorival kapcsolatban.


The Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!