Pogba: Más a mérce velem szemben

A Manchester United középpályása, Paul Pogba nem foglalkozik a testbeszédét és a frizuráját ért kritikákkal, miután kijelentette, "máshogy ítélik meg", mint a többi futballistát.


A 26 éves játékost azóta hevesen kritizálják, hogy 2016-ban visszatért a Manchester Unitedhez, ugyanis vele a csapatban az azóta eltelt három szezon során kétszer is csak a bajnokság hatodik helyén végeztek a Vörös Ördögök.

 

Pedig 2018 nyarán Pogba kulcsszerepet vállalt abban, hogy Franciaország világbajnok lett Oroszországban, és hiszi, hogy teljesítményével igazolni tudta a sporthoz való hozzáállását.

 

"Mindig is így játszottam, és hála Istennek, így nyertem meg a világbajnoki címet is" - kezdte Pogba a The Timesnak.

 

"Testbeszéd, frizura, ezek csak kifelé való kommunikációs eszközök."

 

"Gyerekkorom óta így játszom. Amikor nyerünk, akkor ez nem probléma. Csak akkor válik azzá, ha veszítünk, vagy ha rosszabbul teljesítek."

 

 

Bár a Premier League-ben 35 mérkőzésen 13 góllal segítette csapatát az elmúlt bajnoki szezonban, sokak szerint ő is felelőssé tehető az Old Traffordon tapasztalható mérgező hangulathoz, a klub pedig jobban járna, ha a nyáron elválnának útjaik.

 

Pogba azonban hiszi, a majdnem 89 millió fontos, akkoriban világrekordnak számító átigazolási összege vezetett odáig, hogy túlzó elvárások keletkeztek vele szemben.

 

"Az átigazolás miatt más játékossá váltam (az emberek szemében - a szerk.)" - tette hozzá.

 

"Mivel az volt a történelem legnagyobb összegű átigazolása akkoriban, ezért másként ítélnek meg már az emberek."

 

"Az árcédula miatt nagyobbak lettek az elvárások. Egy jó meccs már csak normálisként lett elkönyvelve, egy top teljesítmény pedig csak jóként."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!