Pogba inkább a Juvéba menne, mint a Realba

A Sky Italia szerint Paul Pogba inkább visszatérne a Juventus-hoz, mint igazolna a Real Madridba.


Az olasz bajnok szeretné visszacsábítani Torinóba a középpályást és úgy gondolják, megpróbálják megtalálni a módját, hogy a francia játékos bérigényének megfeleljenek, mielőtt tárgyalnának a Manchester Uniteddel.

 

A 26 éves labdarúgó vasárnap arról nyilatkozott, hogy megfelelő időpont a mostani ahhoz, hogy valahol máshol új kihívások elé nézzen.

 

Nem valószínű, hogy Pogba aláírná manchesteri hosszabbításáról szóló szerződését. Jelenlegi kontraktusából még két év van, bár a Vörös Ördögök opciós joggal rendelkeznek, így plusz egy évet hosszabbíthatnának.

 

 

A Sky Sports News úgy tudja, a nyáron nem távozik az Old Traffordról Paul, bár elfogadnának egy olyan helyzetet, mely lehetővé tenné, hogy rekordigazolásként távozhatna a francia.

 

Pogba 2012-ben nem írta alá az elé tett új szerződést, így távozott Manchesterből, ami után négy évet töltött a Juventus-nál. Ez idő alatt négy bajnoki címet szerzett, valamint két kupagyőzelmet zsebelt be, amit aztán manchesteri átigazolása követett.

 

Az elmúlt héten a Juve sportigazgatója, Fabio Paratici a United londoni irodájába ment, ahol megbeszéléseket folytatott Pogba átigazolásával kapcsolatban, bár az olasz klubnál a PSG-től távozó Adrien Rabiot és a Lazioban focizo Sergej Milinkovic-Savic is célkeresztben van.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!