Woodward: A United szeretne még igazolni a nyáron

A Manchester United ügyvezető igazgatója elárulta, hogy a klub azon dolgozik, hogy további "izgalmas" játékosokat igazoljon, akik "hosszú távú jövőképet" jelenthetnek az új csapat épülése során.


Korábban, még Aaron Wan-Bissaka hivatalos bejelentése előtt, Ed Woodward elárulta, hogy a klub keményen dolgozik azon, hogy a nyár folyamán megvalósítsák a kitűzött célokat az átigazolási piacon. Az ügyvezető igazgató egy belső e-mailen keresztül erősítette meg az újságírókat arról, hogy javában folynak a munkálatok a csapat körül.

 

"Annak ellenére, hogy az átigazolási piac eléggé fel van fújva, ráadásul állandó spekulációk és történetek is megjelennek, amelyek félrevezetőek lehetnek - a menedzserrel [Ole Gunnar Solskjaerral] együttműködve nyugodtan dolgozunk a háttérben azon, hogy újabb izgalmas játékosokat igazoljunk a klubhoz, akik a csapat hosszú távú jövőképébe is beleillenek majd" - írta Woodward.

 

 

Nyílt titok, hogy Solskjaer fiatal, sikeréhes játékosokkal szeretné teletűzdelni a csapatot, akik a jövőben válhatnak világsztárokká az Old Traffordon. Eddig a Unitednek Aaron Wan-Bissakát és Daniel Jamest sikerült megszereznie a kiszemeltek közül.

 

Woodward azt is elárulta, hogy a klub a norvég menedzser filozófiáját követi, és további erősítésekre van még kilátás a nyár folyamán, melyekkel újraépítheti a csapatot.

 

"A Swansea-tól érkező Daniel James után, örömmel jelentem be, hogy egy izgalmas, fiatal védőt is leigazoltunk, Aaron Wan-Bissaka személyében, aki a Crystal Palace-tól érkezett" - tette hozzá Woodward.

 

 

"Aaron teljesen beleillik Ole filozófiájába, és egy olyan csapat képébe is, amely izgalomba hozza majd a szurkolókat is a következő szezontól."

 

Az angol U21-es jobbhátvéd 5 éves szerződést írt alá a klubnál, amelybe egy egy éves opciós jogot is belefoglaltak, a fizetése pedig heti 80 ezer font körül mozog.

 

Az 50 millió fontos árával pedig ő lett a United történetének ötödik legdrágább játékosa, Paul Pogba (£89m), Romelu Lukaku (£76m), Angel Di Maria (£59.7m) és Fred (£52m) után.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!