Zaha adott tanácsot Wan-Bissakanak

Aaron Wan-Bissaka elárulta, egykori csapattársa, Wilfried Zaha azt tanácsolta neki, hogy "játsszon félelem nélkül", miután 50 millió fontért a Manchester Unitedbe igazolt a Crystal Palace-tól.


A 21 éves jobboldali védő a Vörös Ördögök történetének ötödik legdrágább igazolása lett, amikor véglegesítették átigazolását júniusban.

 

Azáltal, hogy Dél-Londonból Manchesterbe tette át székhelyét, a Palace támadója, Wilfried Zaha példáját követte, aki 2013-ban, 15 millió fontért igazolt a Unitedhez.

 

Bár Zaha csak négy tétmérkőzésen ölthette magára a klub mezét, és ideje nagy részét kölcsönben töltötte, mielőtt végleg visszatért volna a Selhurst Parkba, Wan-Bissaka elárulta, hogy az elefántcsontparti válogatott játékos tanáccsal látta el új állomáshelye kapcsán.

 

"Amikor megtudta, hogy átigazoltam, annyit mondott, hogy játsszak félelem nélkül" - kezdte Wan-Bissaka.

 

"Új igazolásként kerültem ide, ami kapcsán azt mondta, 'csak játszd a saját játékodat és teljesíts úgy, mint az előző szezonban'."

 

"Örült nekem. Azt mondta, hogy megérdemlem és ugyanolyan keményen kell tovább dolgoznom, és ugyanazokat kell csinálnom, mint eddig."

 

 

Mielőtt véglegesítették volna Manchesterbe igazolását, Wan-Bissaka egy nehéz Európa-bajnokságon volt túl az U21-es angol válogatott tagjaként, de kijelentette,  a potenciális transzferéről szóló pletykák nem voltak rá hatással.

 

"Nem igazán koncentráltam a pletykákra" - tette hozzá.

 

"Lehajtottam a fejemet és folytattam a pályán a feladatomat. Könnyű volt számomra kizárni a külvilágot, a legfontosabb pedig számomra az, hogy futballozzak."

 

"Sok mindenen mentem keresztül a nyár folyamán. Most már itt vagyok, és erre koncentrálok leginkább. Számítottam a rám irányuló extra figyelemre a megérkezésem után. Ez egy nagy klub, úgyhogy a figyelem is mindig meglesz."

 

"Nekem csak a saját játékomat kell játszanom és ki kell zárnom a többi dolgot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!