A Realnál bíznak Pogba megszerzésében

Az ESPN legfrissebb információi szerint a Real Madridnál egyre magabiztosabbak abban, hogy idén nyáron meg tudják szerezni a Manchester United középpályását.


A madridiak edzője, Zinedine Zidane nagyon szívesen látná Paul Pogbát a csapatában, viszont a klub elnökének, Florentino Pereznek azzal is el kell számolnia, hogy az idei nyáron már több mint 300 millió eurót költöttek játékosokra.

 

Pogba és az ügynöke, Mino Raiola is korábban kijelentették, hogy a játékos új kihívásokat szeretne keresni - ennek ellenére Ole Gunnar Solskjaer eddig minden felkészülési mérkőzésen számolt a világbajnok középpályással.

 

Perez a múlt héten egy montreali találkozón elmondta Zidane-nak, hogy "nehéz" lesz megszerezni Pogbát az idei nyáron - ehhez pedig hozzájárul az is, hogy a United nem igazán szeretne tőle megválni. 

 

Ennek ellenére a legfrissebb madridi értesülések szerint Zidane arra kérte Perezt és a klub vezérigazgatóját, Jose Angel Sanchezt, hogy kezdjenek újabb tárgyalásokat a francia játékos megszerzése kapcsán. Az viszont nyilvánvaló, hogy a United 180 millió euró körüli összegre bólinthat csak rá.

 

 

Marco Asensio térdsérülés miatt hosszú időre a pályán kívülre kényszerül, de az edző mégis úgy véli, hogy a támadósoron nem szeretne erősíteni. Sokkal inkább a középpályára szeretne még egy embert Zidane, a fő célpontja pedig Pogba.

 

Egy dolog biztos, a Premier League-csapatok augusztus 8-ig tudnak igazolni játékost, viszont augusztus 31-ig távozhatnak még játékosok. Amennyiben a Real szeretné szerződtetni Pogbát, akkor annak érdekében elég szűk határidőn belül kell cselekedniük, hogy a United pótolni tudja a játékost. Több hír is szólt már arról, hogy a francia távozása esetén a Vörös Ördögök Bruno Fernandest vagy Sergej Milinkovic-Savicot szerezhetik meg a középpályára.

 

A Királyi Gárdából is lesznek még távozók a nyáron, tehát az idei 300 millió eurós költségből valamennyit még lefaraghatnak Perezék. A hírek szerint James Rodriguez körülbelül 40 millió euróért távozhat a Bernabeuból, akiért az Atletico Madrid élénken érdeklődik. Továbbá Zidane bízik abban, hogy nyáron Gareth Bale is továbbáll a csapatból, akiért szintén egy szép kis összeget kaphatnak a spanyolok.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!