Giggs: Szűkös a középpálya

Ryan Giggs szerint az Ole Gunnar Solskjaer által vezetett Manchester United keretében "néhány középpályással" kevesebb van, mint kellene a számukra ma induló szezonra.


Az egész nyár arról szólt, hogy Paul Pogbát hol a Real Madriddal, hol pedig egykori klubjával, a Juventusszal hozták szóba, miután a francia világbajnok korábban bejelentette, hogy "új kihívásra" vágyik.

 

A Királyi Gárda le is tett az asztalra egy 27.6 millió fontról és James Rodriguez játékjogáról szóló ajánlatot a középpályásért az angol átigazolási időszak augusztus 8-i zárulását megelőzően.

 

Eközben Ander Herrera szerződése lejártával ingyen távozott a nyáron a Paris Saint-Germain együtteséhez, míg Marouane Fellainit januárban adta el a klub a kínai Shandong Luneng Taishan együttesének.

 

Ezáltal a középpályán Ole Gunnar Solskjaer csak Nemanja Matic, Juan Mata, Scott McTominay, Fred, Tahith Chong és Andreas Pereira közül válogathat.

 

Mivel a többi európai bajnokság számára csak szeptember 2-án zárul az átigazolási időszak, ezért félő, hogy Paul Pogba addig még elhagyhatja az Old Traffordot, amely kapcsán Ryan Giggs figyelmeztetett, hogy a maradásával együtt is nagyobb merítésre lenne szüksége egykori klubjának a középpályás poszton.

 

 

"Szerintem szükségünk lenne még néhány középpályásra" - kezdte a Vörös Ördögök színeiben legtöbb mérkőzésen pályára lépett élő legenda az ESPN-nek.

 

"Amennyiben Pogba távozna, úgy beszélhetünk kulturális változásról a klub életében, viszont a minőségre is szükség van."

 

"Lehet, hogy nem fog tetszeni amit mondok, de ha most vasárnap vagy következő hétvégén Pogba nem lenne a középpályán és csak azokra a középpályásokra számíthatunk, akik jelenleg a klubnál vannak, akkor nagyon szűkös a variációs lehetőségünk ezen a poszton."

 

"Ez probléma."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!