Andreas a gólszerzőket méltatta

Marcus Rashford és Anthony Martial a Chelsea ellen mutatott játékkal megmutatta, lehet rájuk számítani gólszerzésben.


Romelu Lukaku távozásával olyan gólok tűnhettek el a csatársorból, amit a United menedzsere az angol-francia kettőssel pótolna.

 

Míg Lukaku a negyedosztályú Virtus Bologna elleni, felkészülési mérkőzésen bemutatkozott (négy gólt lőtt, a szerk.) az Interben, addig Rashford és Martial a Chelsea-t szaggatták szét az Old Traffordon a Premier League első fordulójában.

 

Az angol támadó duplája - egy büntetőből - és a francia gólja biztosította, hogy a United magasan szárnyalhasson.

 

A középpályás Andreas Pereira szerint a páros kiváló rajtja nagy lökést jelentett a csapat számára.

 

"Ez óriási. Tudjuk, hogy Anthony és Rashy hihetetlen csatárok, mindig van helyzetük és betalálnak" - nyilatkozta a brazil játékos az MUTV-nek.

 

 

"Ezt tették, ezt várjuk tőlük."

 

Martial gyors gondolkodása a büntetőterületen belül nyilvánvaló volt, amikor a 65. perben megszerezte a nagyon fontos második gólt a manchesterieknek, épp Pereira beadásából.

 

"Amint megszereztem a labdát és a tizenhatoson belülre kerültem, láttam, hogy Anthony fut. Nagyon jól megértjük mi egymást, láttam, hogy ott van és szerencsém volt, hogy sikerült eljuttatnom a labdát hozzá."

 

A United mesés rajtját az új srác, Daniel James gólja tette igazán kerekké.

 

A Swansea City egykori szélsője a 74. percben állt be épp Andreas helyett és hét perccel később megszerezte első manchesteri gólját a Stretford End előtt.

 

 

"Nagyon örülök neki" - folytatta Pereira. "A felkészülés során nem volt túl szerencsés a befejezéseivel, de a Chelsea ellen megmutatta, hogy nagyszerű játékos és segített nekünk a negyedik góllal.

 

Mindez a United ragyogó rajtját eredményezte és remélhetőleg szépen felállítja az alapokat a teljes szezonra.

 

"Csodás volt. Nagyon élvezetes volt otthon meccset nyerni a szurkolóknak egy nagy klub ellen, mint a Chelsea, nagyon boldog vagyok a győzelem miatt."

 

"Kemény munka volt, különösen az első játékrészben, kissé feszült volt a meccs. Nem tudtunk átmenni rajtuk, de fordulás után helyzeteink voltak és be is találtunk ellenük."

 

"Ez egy tökéletes kezdés, de továbbra is a földön kell járnunk és keményen dolgozni a következő meccsre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!