Ole: Nincs probléma a Pogba-Zidane találkozóval

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kijelentette, hogy "nincsen semmilyen probléma" azzal, hogy Paul Pogbát az Egyesült Arab Emirátusokban lefotózták egy strandon, amint Zinedine Zidane-nal találkozott.


Pogba, aki a Közel-Keleten lábadozik sérüléséből, Dubaiban beszélgetett Zidane-nal, amely következtében újra életre keltek az Old Traffordon való jövőjével kapcsolatos pletykák.

 

Amikor a kettejükről megjelent képről kérdezték, Solskjaer így felelt:

"Egy kép és már be is indult a gépezet! Én nem halottam arról, hogy Pogba olyat mondott volna, hogy nem akar itt lenni. Paul marad és játszani akar."

 

Mindazonáltal egy újságíró felhívta arra a figyelmet, hogy Pogba a nyáron arról beszélt, "eljött az idő új kihívásokra", míg ügynöke, Mino Raiola meg is erősítette, hogy a francia világbajnok játékos távozni akar.

 

Zidane a nyáron szerette volna a Bernabeuba csábítani Pogbát - és állítólag ezen tervéről még most sem tett le - de Solskjaer szerint a középpályás kulcsszerepet játszik az ő Unitedről alkotott víziójában.

 

 

"Paul része az előre lépési tervünknek" - tette hozzá.

 

"A fájdalomküszöbét átlépve is játszott. Jobbról-balról kritizálják, de könnyedén dönthetett volna úgyis, hogy nem játszik a Rochdale és az Arsenal ellen se."

 

"Ő viszont ott akart lenni a pályán, meg akart próbálni visszatérni, de túlzottan nagy fájdalmai voltak. Átesett vizsgálatokon, és már jó úton halad ahhoz, hogy visszatérhessen. Néhány napot pihent, utána dolgozott is, de távol innen."

 

"Aztán megjelent róla ez a kép, a Manchester Unitednél pedig mindig előkerülnek ilyen képek és pletykák - de nekem nincsen ezzel semmilyen problémám."

 

Zinedine Zidane is kapott az esettel kapcsolatos kérdéseket, amikor a Real Madrid szombati, Mallorca elleni idegenbeli mérkőzését megelőző sajtótájékoztatóját tartotta.

 

"Totális véletlen volt" - mondta Zidane a Pogbával való találkozásra.

 

"Ő ott volt és én is ott jártam egy esemény miatt. Mivel ismerjük egymást ezért beszélgettünk. Ennyi. Személyes dolgokról."

 

"Nem fogom elmondani Önöknek, hogy miről volt szó, ez közte és köztem marad. De már régóta ismerjük egymást, úgyhogy ha találkozunk, akkor köszönünk egymásnak és beszélgetünk általában."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!