Woodward és Solskjaer közös terve

Ole Gunnar Solskjaer kijelentette, ő és a Manchester United ügyvezető igazgatója, Ed Woodward hosszú távú tervvel rendelkeznek a klubbal kapcsolatban.


A Manchester United a nyár folyamán elengedte a csapattól Romelu Lukakut és Alexis Sanchezt is - mindkettőt az Interhez, a chileit csak kölcsönbe - de a támadóduó pótlásáról nem gondoskodtak.

 

Hiányukban a Vörös Ördögök csak öt gólt tudtak szerezni legutóbbi hét bajnoki mérkőzésükön. Pocsék sorozatuk eredményeként a United jelenleg csak két pontra áll a kieső zónától nyolc fordulót követően.

 

A csapat gyenge szereplése miatti kritikák első sorban az ügyvezető igazgatót, Ed Woodwardot célozzák, akit a szurkolók egy része felmentene a munkavégzés alól.

 

Woodward azonban visszavágott, és "mítosznak" nevezte azt, hogy a klubnál nem a futballszakma képviselői hozzák meg a szakmai döntéseket és szerinte "sértés" ez azok számára, akik a klubnál a futballal foglalkoznak.

 

Amikor arról kérdezték, segítség-e számára, hogy hallotta Woodward támogató szavait, Solskjaer így felelt:

"Rendszeresen beszélek Eddel. Számtalanszor elmondtam már, hogy van egy tervünk."

 

 

"Mi pedig ennek megfelelő meghoztunk olyan döntéseket, amelyek talán rövid távon hátrányt okoznak számunkra, de tudjuk, hogy hosszú távon előnyünkre válnak, így ezek a terv részei."

 

"Mindig az eredmények a legfontosabbak, mi pedig gyorsabban haladhatunk előre, ha sikerül megfelelő eredményeket elérnünk és teljesítményt nyújtanunk. De biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni fog."

 

"Továbbra is tervezési fázisban vagyunk - a következő és a nyári átigazolási időszak tekintetében - és majd meglátjuk hogyan lépdel előre a csapat."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!