Közel egy hónap múlva térhet vissza Pogba

Paul Pogba elárulta, még három és fél hétig nem tér vissza a pályára, és kijelentette, nagyon csalódott, amiért nem tud segíteni a csapatnak.


Ole Gunnar Solskjaer az előző hónap végén feltárta, hogy december előtt semmiképp nem számíthat a francia középpályásra, Pogba pedig elárulta, 10 nap múlva megy egy kéthetes rehabilitációra.

 

Pogba - aki a United legutóbbi hét találkozóját kénytelen volt sérülése miatt kihagyni - az Arsenal elleni, szeptemberi bajnokin játszott utoljára.

 

"Még tíz napig gipszben leszek" - nyilatkozta a játékos az RMC Sportnak szombaton.

 

"Utána két hét rehabilitáció jön."

 

A Vörös Ördögök a hétvégén négy meccs óta tartó veretlenségi sorozatot törtek meg azzal, hogy kikaptak a Bournemouth otthonában, a klub rekordigazolása pedig elmondta, tehetetlennek érezte magát az oldalvonalon kívülről.

 

 

"Ez a legrosszabb" - nyilatkozta Paul, amikor arról kérdezték, milyen nehéz nézni, ahogy kikap a csapata.

 

"Nem könnyű látni, hogy a csapattársaim edzésre mennek, vagy kifutnak a gyepre. Te bent edzel, vissza akarsz térni, hogy segíts a csapatodnak, de amikor sérült vagy, akkor nem könnyű fizikálisan. A legfontosabb dolog a megfelelő gyógyulás."

 

A United csütörtökön a Partizan gárdáját fogadja az Old Traffordon, majd hétvégén újabb hazai mérkőzés vár rá, akkor a Brightont fogadja a manchesteri gárda a bajnokságban.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!