Csapathírek a Partizan meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Victor Lindelöf kihagyja a Manchester United csütörtök esti, hazai Partizan Belgrád elleni Európa-liga csoportmérkőzését.


A svéd középhátvéd, aki bár a múlt héten megsérült a Chelsea ellen, de a Bournemouth ellen vállalni tudta a játékot, kihagyta a Vörös Ördögök legutóbbi, Aon Training Complexben tartott sajtó nyilvános edzését, de Ole abban reménykedik, hogy vasárnap már számíthat rá a Brighton manchesteri vendégjátékakor.

 

"Nem, Victor kidőlt, szóval nem lesz bevethető" - mondta Ole a MUTV-nek.

 

"Remélhetőleg a hétvégén már játszhat, de nem vagyok benne biztos."

 

Egy másik védő, Eric Bailly, akit a hét elején már lencsevégre kaptak az Aon Training Complexben edzés közben, két-három hétre van attól, hogy újra visszatérhessen a pályára azt követően, hogy júliusban térdműtéten esett át.

 

"Már füves pályán gyakorolnak az erőnléti stáb segítségével" - folytatta a norvég menedzser, amikor Baillyról és a másik régóta hiányzó játékosáról, Timothy Fosu-Mensah-ról kérdezték.

 

"Szerintem a következő két-három hétben már újra velünk edzhetnek, különösen Eric. Remélhetőleg hamar csatlakozni tud a társaihoz és nem telik majd sok időbe számára, hogy felvegye a ritmust."

 

"Talán első körben a tartalékok között látjuk majd őket, de szerintem mindkettejük műtétje jól sikerült."

 

 

Sajtótájékoztatóján Solskjaer hozzátette, a szerdán társaitól külön edző Luke Shaw remélhetőleg hamarosan visszatérhet és Paul Pogba visszatérése is a várt ütemezés szerint zajlik.

 

"Azt hiszem, hogy Paul maga mondta meg a visszatérésének időpontját, vagy nem?"

 

"Nem kell már túl sokáig várni, hogy levehesse a rögzítőcipőjét és az egész válogatott szünetet végig fogja dolgozni. Remélhetőleg december elején már újra köztünk lehet."

 

A szintén sérülések miatt hiányzó Axel Tuanzebe, Diogo Dalot, Nemanja Matic és Angel Gomes állapotáról nincsenek friss információk.

 

"Nincs új hírem róluk" - hangsúlyozta ki Ole.

 

"Nem érkezett új információ az elmúlt hetek alapján. Remélhetőleg a válogatott szünet után néhányukra újra számíthatok már."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!