Hírek sérülésfronton a Villa meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer két kulcsjátékosa erőnléti állapota kapcsán is friss információkat osztott meg a vasárnapi, Aston Villa elleni bajnoki mérkőzést megelőzően.


Scott McTominay valamilyen formában bevethető lehet, amikor a birminghami klub a hétvégén az Old Traffordra látogat.

 

A skót válogatott középpályás azóta nem állhat csapata rendelkezésére, hogy november 10-én, a Brighton & Hove Albion ellen 3-1-re megnyert bajnokin sérülést szenvedett.

 

"Remélhetőleg Scotty visszatérhet, amint csak lehet, de mivel ő most otthon maradt, ezért nem láttam az állapotát az elmúlt napokban" - mondta Solskjaer a szerdai, Kazahsztánban tartott sajtótájékoztatóján az Astana elleni Európa-liga csoportmérkőzést megelőzően.

 

"Talán a Spurs ellen már egészséges lesz, de reménykedjünk a vasárnapban."

 

 

Paul Pogba visszatérése valószínűtlen a hétvégén, mindazonáltal folytatja rehabilitációját bokasérüléséből, amely okán már szeptember vége óta nem állhat csapata és menedzsere rendelkezésére.

 

"Paul előrébb tudott lépni a rehabilitációjában, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mikorra lesz megfelelő erőnléti állapotban és bevethető" - tette hozzá Ole.

 

"Természetesen ő olyan lesz számunkra, mint egy új igazolás. Nem igazán tudott minket segíteni eddig játékával ebben a szezonban, úgyhogy ha visszatérhet, akkor olyan lesz nekünk, mintha egy világklasszis igazolást, klasszis középpályást kapnánk."

 

"A lehető leggyorsabban szeretnénk, ha számíthatnánk rá. Vasárnap? Nem. Most még nem tudom megmondani pontosan, mert nem voltam otthon, így nem láttam őt. Majd meglátjuk, hogy visszatérése és edzésbe állása után milyen állapotban lesz."

 

 

Solskjaer hozzátette, hogy bár lenyűgözte McTominay és Fred nagyobb szerepvállalása Pogba hiányában, a francia világbajnok játékos visszatérése hatalmas lökést adhat számukra a sűrű decemberi időszakban.

 

"Minden játékos esetében előfordulhat sérülés, Paul pedig nagyon keményen dolgozik, hogy visszatérhessen."

 

"Senki nem vonhatja kétségbe a professzionalizmusát és abbéli vágyát, hogy futballozni szeretne. Ő egy futballista, a világ egyik legjobb középpályása. Olyan lesz számunkra, mint egy új szerzemény az átigazolási időszak kezdete előtt."

 

"Természetesen hiányzott, amíg távol volt tőlünk, de Scotty és Fred megfelelően vették az ezzel együtt járó kihívást és remekül teljesítettek. Ettől függetlenül hatalmas lökés lesz majd számunkra, ha visszatérhet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!