Ole hétközi visszatérőkben reménykedik

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer abban reménykedik, hogy a hétközi Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzésre bővebb merítésből válogathat a középpályán.


A Vörös Ördögök egykori menedzserükkel, José Mourinhoval és legénységével néznek majd farkasszemet szerdán egymás után két újonc, a Sheffield United és az Aston Villa ellen elért döntetleneket követően.

 

A Spurs eddig mindhárom összecsapását megnyerte a portugál szakember irányítása alatt, de a házigazdák számára tartogathat pozitív híreket ez a mérkőzés.

 

Scott McTominay és Paul Pogba sérülések miatt nem állhattak a csapat rendelkezésére az utóbbi időben, de van arra remény, hogy a páros legalább egyik tagja ott lehet majd a pályán a londoniak ellen.

 

 

"Még van két napunk és mindenkit figyelembe kell vennünk" - válaszolta Ole a Villa elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón, amikor középpályás duójáról kérdezték.

 

"Ez csak két nap, úgyhogy majd meglátjuk, de remélhetőleg legalább egyiküket láthatjuk majd a pályán."

 

"Nagyon keményen dolgoznak ezért a színfalak mögött."

 

Ole korábban azt sugallta, hogy a skót válogatott McTominay, aki az Eb-selejtezők előtti utolsó, Brighton ellen 3-1-re megnyert bajnokin szenvedett bokasérülést, áll közelebb a visszatéréshez.

 

Paul Pogba a szeptemberi, Arsenal elleni döntetlen óta harcképtelen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League 15. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!