Ole: Mindig nyitott szemmel járunk az átigazolási piacon

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint az átigazolási pletykák a futball velejárói, de azt elismerte, hogy mindig nyitott szemmel járnak az új játékosok szerződtetését illetően.


Jövő hónapban újra kinyit az átigazolási piac, ilyenkor pedig elkerülhetetlenül is szóba hozzák a Vörös Ördögöket a földkerekség legnagyobb sztárjaival.

 

Az egyik legtöbb találgatás a Red Bull Salzburg csatára, Erling Braut Haaland körül alakult ki, amely tetőpontját éppen a mai napon érte el, miután elterjedt az, a később megcáfolt hír, hogy a norvég játékos már úton is van Manchesterbe, hogy tárgyalásokat folytasson a klubbal.

 

A menedzser azonban csak nevet a pletykák hallatán és kihangsúlyozza, hogy a klub nyugodtan várja a januári időszakot, amely köztudottan nehéz terep a megfelelő transzferek nyélbe ütésére.

 

"Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy ő [Haaland] úton lenne ide" - mondta Ole a Watford elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján.

 

"Legalábbis miattam biztosan nem."

 

"Nos, ő nem azért jön Manchesterbe... mert, nos... ismerem a fiút és a barátait. Karácsonyi szabadságát tölti."

 

"Stavangerből nem lehet akárhova elrepülni, nemde? Úgyhogy át kell szállnod valahol."

 

"Tudják, hogy nem beszélhetek másik csapat játékosairól. Ezt már számtalanszor elmondtam."

 

"Ez együtt jár ezzel az iparággal és pozícióval - folyamatosan pletykák vesznek körül."

 

Mivel Solskjaer folytatja játékoskerete alakítását, ezért előfordulhat, hogy lesznek távozók és érkezők is a téli átigazolási időszak során.

 

 

Annak megerősítéseként, hogy legalább egy játékost igazolni szeretne januárban, így folytatta:

"Menedzserként az ember mindig szeretne valamit tenni az előrelépés érdekében, de megismétlem, hogy ez nincs kőbe vésve. A megfelelő játékost, a megfelelő életkorban, aki megfelelően illeszkedik a csapatba a megfelelő áron kell megszereznünk."

 

"Mindig nyitva tartjuk a szemünket és az átigazolási időszak hamarosan megnyílik, de az is előfordulhat, hogy nem fog történni semmi a házunk táján."

 

A menedzser kérdést kapott a középpályások helyzetét illetően is és hogy bármelyik irányba érintett lehet-e ez a csapatrész átigazolásokban. Paul Pogba távozása kapcsán konkrétan is kérdést kapott az újságíróktól.

 

"Paul nem lesz eladva januárban, nem" - tette hozzá.

 

"Nemanja [Matic] visszatért sérüléséből és természetesen Paul is visszatérőben van, tehát nem vagyunk annyira rossz helyzetben a középpályán, mint egy hónappal ezelőtt. Úgyhogy nem tudok igennel vagy nemmel felelni [középpályás igazolásról], de most erősebbnek tűnünk."

 

"A szezon kezdetén elégedett voltam a középpályánk helyzetével."

 

"A távozásokra mindig mutatkozik esély."

 

"Mondhatom 99.9 százalékos magabiztossággal, hogy a csapatom tagjai nem fognak távozni, de mindig vannak olyan csapatok, amelyek megjelennek és érdeklődést mutatnak valamelyik játékosunk iránt."

 

"Talán vannak olyanok, akik nem kaptak elég játéklehetőséget, szóval előfordulhatnak távozók."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!