Pogba a Unitedben akar címeket nyerni

Mino Raiola, Paul Pogba ügynöke szerint ügyfele "címeket szeretne nyerni" a Manchester Unitednél, de azt elismerte, hogy a klub megakadályozta múlt nyári átigazolását a Real Madridhoz.


Pogba, aki sérülése miatt szeptember 30. óta nem léphetett pályára, a szezon kezdete előtt szinte minden nap össze lett boronálva a Királyi alakulattal, de Raiola kijelentette, hogy a 26 éves játékos menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer iránt érzett tisztelete miatt nem helyezett nyomást a klubra az ügylet nyélbe ütésének elősegítéséhez.

 

Ennek ellenére a világbajnok középpályás neve folyamatosan az Old Traffordról való távozással kerül összefüggésbe, ahova 2016-ban akkor világrekordot jelentő 89 millió fontért igazolt, amely döntést Pogba "szívvel" hozott meg Raiola szerint, de az ügynök elmondása szerint maradni szeretne, hogy trófeákhoz segítse a Vörös Ördögöket.

 

"Szerintem Pogba tényleg hazaért" - kezdte Raiola a Daily Telegraphnak.

 

"Paul mehetett volna máshova is. De ő tényleg a szíve alapján döntött úgy, hogy hazatér. Paul egy nagyon-nagyon kedves ember."

 

"Például soha nem tudna megharagudni Ole-ra, mivel Ole olyan jól bánt vele, amikor ő még idősebb játékos volt, Paul pedig még fiatal. Az Ole-tól kapott tisztelet és szeretet okán soha nem tudna vele rosszban lenni."

 

"Paul sikeres és boldog szeretne lenni, emellett pedig címeket szeretne nyerni, méghozzá a Manchester Uniteddel. Rendben, nagy érdeklődés volt iránta a Real Madridtól, a Manchester United pedig nem engedte el őt. Mi nem forszíroztuk ezt egyáltalán, mert ő [Pogba] sem erőltette, én pedig mindig a játékossal egyetértésben cselekszem."

 

"Tudjuk, hogy vannak olyan játékosok, akik egészen extrém módon harcolnak ki maguknak bizonyos dolgokat, de Paul az ilyet nem szereti. Ezért másként kell dolgozni vele. Érdeklődött iránta a Real Madrid, de nem engedték el és sajnálom, mert azt hittem, hogy ha Paul francia, akkor Zidane személye fontos lesz számára."

 

 

Raiola szerint a Unitednek ki kell neveznie egy sportigazgatót, aki "hidat tud képezni" a csapat, az edzők és a tulajdonosok között, emellett pedig azt gondolja, hogy a klub jelenleg nem rendelkezik egyértelmű filozófiával a játékosok és a játékstílus kapcsán.

 

"Játékosok alkotnak egy csapatot és ők valósítják meg a játékfilozófiát, a Manchester Unitednél viszont még keresik a filozófiát" - tette hozzá.

 

"[Jürgen] Klopp és [Pep] Guardiola egyértelműen meghatározható identitást adnak csapataiknak. Mindenki tudja, hogy egy adott játékos illeszkedik-e a filozófiájukba vagy sem. Mondjanak egy olyan játékost, akit szeretnének a Manchester Unitedben látni? Biztosra nem lehet venni a sikerét, mert nincs meghatározva mi a Manchester United. Nem ismerjük az identitásukat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!