Csapathírek az Arsenal meccs előtt

Paul Pogba bevethető lehet újév napján, amikor a Manchester United az Arsenal otthonába látogat, állítja Ole Gunnar Solskjaer.


Amikor az Ágyúsok elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján, amelyet a Turf Mooron a Burnley ellen 2-0-ra megnyert bajnokit követően rendeztek, arról kérdezték, hogy a csapat 6-os számú játékosa elutazik-e majd a fővárosba, a norvég menedzser pozitív választ adott.

 

"Igen, szerintem el fog" - válaszolta az újságíróknak.

 

Pogba Kelet-Lancashire-be nem tartott társaival a múlt hétvégén azt követően, hogy a Watford és a Newcastle ellen csereként már pályára léphetett sérüléséből való visszatérését követően.

 

A két kispadról történő beállása során körülbelül 70 percet töltött a pályán összesen és három hónapos sérülése után ennek következtében szüksége volt egy kis pihenőre Solskjaer szerint.

 

"Amikor ilyen sokáig nem játszhatsz, akkor mindig időbe telik, mire az ember 100 százalékos állapotba kerül" - tette hozzá.

 

"Valószínűleg szüksége volt még egy napnyi pihenésre."

 

 

Bár a mindig sűrű ünnepi időszak a végéhez közelít, a United számára így is meccsdömpinggel indul a 2020-as év, kezdve az Ágyúsok elleni idegenbeli túrával.

 

Szombaton este a Wolverhampton Wanderersnél vendégeskednek az FA-kupa 3. fordulójában, majd jön a Ligakupa elődöntőjének első felvonása, egy Manchester City elleni városi derbi formájában január 7-én az Old Traffordon.

 

Mivel csak Scott McTominay a csapat egyetlen új sérültje a karácsonyi időszak óta, ezért a menedzser hiszi, hogy széleskörű válogatási lehetőségei vannak keretében, akár lesz januári érkező az átigazolási időszakban, akár nem.

 

"Nos, ha sikerül a támadóinkat egészségesen tartanunk és továbbra is így tudunk fejlődni, akkor egy vagy két igazolás hatalmas versenyhelyzetet eredményezne a csapatba való bekerülésért, amelyet kezelni kell a klubnál."

 

"A rengeteg sérültünk miatt nem volt meg a megfelelő versenyhelyzet a szezon bizonyos szakaszában csapaton belül, de mostanra egyre több és több játékosunk térhet vissza közénk. Szóval most már előfordul, hogy olyan játékosokat hagyok ki a csapatból, akiknek játszaniuk kellene."

 

"Szóval szombaton Luke [Shaw] és Aaron [Wan-Bissaka] helyett ezért játszott és nyújtott fantasztikus teljesítményt Ashley [Young] és Brandon [Williams], akik így további opciót jelentenek számomra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!