Matic: Ezt a meccset élvezni kell

Nemanja Matic szerint a Manchester Unitednél jó érzésekkel várják a vasárnapi liverpooli vendégjátékot, a középpályás pedig kijelentette, 'ezt a meccset élvezni kell'.


A United úgy utazhat a listavezető otthonába a Mersey-partjára, hogy ők az egyetlen csapat a szezon során, amely pontot tudott rabolni tőlük a Premier League-ben.

 

Ole Gunnar Solskjaer legénysége októberben 1-1-es döntetlent ért el az Old Traffordon Jürgen Klopp tanítványai ellen, Matic szerint pedig úgy fognak hozzájuk látogatni, hogy újra kihívások elé állítanák őket.

 

"Természetesen ez egy újabb nagy mérkőzés lesz számunkra és a Liverpoolnak is, ugyanis tudjuk, hogy jó sorozattal a hátunk mögött érkezünk" - kezdte a szerb középpályás.

 

"De ezt a meccset élvezni kell és olyan játékosokkal mérhetjük össze erőnket és tudásunkat, akik manapság a legjobbak közé tartoznak. Már nagyon várom és biztosan készen fogok állni a feladatra."

 

Matic visszatekintett a kemény munkával kivívott FA-kupa továbbjutásukra, amelyet a 3. forduló újrajátszásán a Wolves ellen értek el az Old Traffordon Juan Mata góljának köszönhetően.

 

 

"Nehéz meccs volt" - tette hozzá.

 

"Ők csodálatos csapat. Azt gondolom, hogy klasszis játékosokkal rendelkeznek, néhányukat ismerem a portugál bajnokságból és játszottam is ellenük, mint például Joao Moutinho ellen."

 

"Mi tudtuk ezt és azt is, hogy nem lesz könnyű ellenük, emiatt pedig a lehető legjobban igyekeztünk felkészülni és boldog vagyok, hogy továbbjutottunk. Juan lenyűgöző gólt szerzett, nagyon örülök neki. Továbbléptünk a következő fordulóba, és remélhetőleg sikerül tennünk valamit annak érdekében, hogy megnyerjük a trófeát"

 

"Sűrűn követték egymást a mérkőzések. Angliában nehéz ilyenkor, mert három naponta mérkőzést kell játszani. De ezért játszanak ebben a bajnokságban a legjobb játékosok és erre készen kell állni."

 

"Ez nem könnyű, de mentálisan erősnek és felkészültnek kell lennünk, a sűrű időszak után pedig február elején lesz egy kis időnk pihenni, amit ki is fogunk használni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!