Raiola újra Pogba távozását kezdte el előkészíteni?

Paul Pogba arra koncentrál, hogy segítsen a Manchester United Bajnokok Ligájába való visszajuttatásában, de Olaszország "olyan mint ha a második otthona lenne" a francia középpályásnak, állítja ügynöke, Mino Raiola.


Pogba sérülésektől tizedelt szezonja okán szeptember óta nem léphetett pályára kezdőként tétmérkőzésen és jelenleg is bokaműtétjéből lábadozik azért, hogy a Boxing Day óta először újra ott lehessen a Manchester Unitedben.

 

Pogba és a Vörös Ördögök számára is nehezen alakult a szezon, akik hétfői ellenfelük, a Chelsea mögött hat ponttal vannak lemaradva a bajnokság 4. helyéért folyó versenyfutásban, köszönhetően kiegyensúlyozatlan teljesítményüknek.

 

Raiola szerint ügyfele azonban csak akkor lesz elégedett a klubnál, ha azzal nagy trófeák megszerzéséért lehetnek harcban a hazai és a nemzetközi porondon is.

 

 

"Olaszország olyan, mintha a második otthona lenne" - kezdte Raiola Pogba kapcsán a Sky Sports News-nak.

 

"A kérdés az, hogy boldog-e. Olyankor nem lehetsz boldog, ha nem vagy címek megszerzéséért harcban vagy a Bajnok Ligája megnyeréséért."

 

"Minden klasszis játékos számára ez a cél. Most arra koncentrál, hogy minél előbb felépüljön, a következő időszak pedig nagyon fontos lesz számára és a Man Utd-nek, hogy megpróbáljanak Bajnokok Ligája indulást érő helyekre kerülni, majd jön számára az Európa-bajnokság. Utána pedig majd meglátjuk mi történik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!