Pogba: Gyerekként az Arsenalt szerettem

A Manchester United középpályása, Paul Pogba elárulta, gyerekként az Arsenalnak szurkolt, köszönhetően leginkább annak, hogy Thierry Henry volt a kedvenc játékosa.


Pogba 2009-ben, 16 évesen csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a Le Havre gárdájától, majd 2012-ben elhagyta az Old Traffordot és a Juventus erőssége lett. Négy évvel később azonban visszatért a Unitedhez akkoriban világrekordnak számító átigazolási díj ellenében.

 

A fiatal Paul több játékost is csodált, Henry mellett ilyen volt Ronaldinho, Ronaldo és Zinedine Zidane is.

 

"Őszinte leszek. Kezdetben Arsenal drukker voltam - nyilván az ott játszó francia játékosok okán" - mondta Pogba a United legújabb podcastjében.

 

"Egyik testvérem is az Ágyúsoknak szurkolt, míg a másik a Manchester Unitednek. Imádom Henry-t, miatta voltam Arsenal szurkoló. Aztán megváltoztam, aztán átpártoltam másik testvéremhez. Semmi Arsenal, United fanná váltam."

 

 

A manchesteri csapatnál töltött második időszaka során többször is kritizálták a középpályást teljesítménye miatt annak ellenére is, hogy rendszeresen gólokat szerzett, gólpasszokat osztott, 2018-ban pedig világbajnoki címet is nyert.

 

A 27 éves játékos ebben a szezonban rengeteget kihagyott bokasérülése miatt, ráadásul március 13-a óta a koronavírus-járvány miatt sem tud játszani.

 

Pedig már közel jár a visszatéréshez, nagy segítsége lehetne a Unitednek a top 4-be kerülésért folyó harcban, hogy visszatérhessen a Bajnokok Ligájába.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!