Pogba: A lezárások alatt sem változtak a céljaim

A Manchester United középpályása, Paul Pogba elmondása alapján a koronavírus világjárvány sem változtatta meg terveit régóta várt sérülésből történő visszatérése kapcsán.


Pogba a Boxing Day óta nem állhat csapata rendelkezésére lábfej sérülése okán és az egész szezont tekintve is csak 8 mérkőzés áll a neve mellett, de az angol futball határozatlan időre történt felfüggesztése során csak arra koncentrált, hogy újra maximális erőnléti állapotnak örvendjen.

 

"Van egy kis konditermem a házamban" - mondta Pogba a ManUtd.com kérdezz-felelekjében.

 

"Tudok egy kis edzésmunkát végezni, futni, biciklizni, kimenni a szabadba és kicsit labdázni. Folyamatosan mozgásban vagyok és egészségesen tartom magamat."

 

"Motiváltnak kell maradnunk, nincs más választásunk. Ez egy ilyen időszak és még nem tudhatjuk, hogy meddig fog tartani, de a fejemben továbbra is ott vannak a célok, egy napon pedig remélhetőleg vége lesz a világjárványnak is."

 

"Akkor pedig újra vissza fogunk térni a pályára, emiatt pedig készen kell állnunk. Magam részéről elég régóta hátráltattak sérülések, úgyhogy már alig várom, hogy újra a pályán lehessek és játszhassak."

 

 

A Premier League az összes U23-as és annál fiatalabb korosztály számára kiírt mérkőzést törölte a szezon hátralévő részére, amely értelmében a végső helyezésekről még nem született döntés.

 

Pogba is csatlakozott csapattársához, Marcus Rashfordhoz és tanácsokat adott a United akadémistáinak a krízis időszakára.

 

"Először is az a tanácsom, hogy maradjatok otthon, biztonságban és gyakoroljatok" - tette hozzá.

 

"Mindig meg lehet találni a módját a munkának és otthon bármilyen feladatot el lehet végezni. Felülések, fekvőtámaszok, stb."

 

"A hasra és karra végzett gyakorlatokhoz nincs szükség súlyokra vagy ilyesmikre. Csak dolgozni kell."

 

A megfelelő erőnléti állapotba kerülés mellett Pogbának arra is maradt ideje, hogy tartsa a kapcsolatot csapattársaival is a lezárások során.

 

"Beszélek Eric-kel (Bailly), Andreasszal (Pereira), Victorral (Lindelöf), Juannal (Mata) és Jesse-vel (Lingard)... mindannyian beszélünk, üzeneteket küldünk és ilyenek."

 

"Tartjuk a kapcsolatot és látunk mindenkit (a képernyőn)."

 

"Ha karanténba kellene vonulnom valamelyikükkel? Biztosan Eric Bailly lenne az. Egész nap képes megnevettetni!"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!